Tech Innovation Excellence Award

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A Tech Innovation Excellence Award verseny kitűnő lehetőség a hardver és szoftver kutatás-fejlesztés területén tevékenykedő startupok számára. 

Tajvan kormánya a Tudományos és Technológiai Minisztériummal és a Gazdasági Minisztériummal közösen szervezi meg a Tech Innovation Excellence Award ("TIE-díj") versenyt, melyre olyan startupok, jogi személyek vagy tudományos  kutatóintézetek jelentkezését várják, akik a hardver vagy a szoftver kutatás-fejlesztése területén tevékenykednek, és szeretnék bemutatni innovációikat, illetve megragadni a lehetőséget, hogy tajvani technológiai óriásokkal dolgozzanak együtt.
Ennek keretében innovatív technológiákkal foglalkozó cégek kapnak lehetőséget bemutatkozásra, komoly pénzjutalom elnyerésére, valamint részvételre a 2022. október 13-15. között Tajvanon megrendezett ’’Taiwan Innotech Expo’’ rendezvényen.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 8. (hétfő)
Online jelentkezés: https://www.futuretech.org.tw/futuretech/index.php

Amennyiben felkeltette érdeklődését a fenti pályázati lehetőség, kérem keresse Funtekné dr. Karcza Beáta projektmenedzsert a bkarcza##kukac##gymsmkik.hu email címen.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök