„Vevőink elégedettsége a mi munkánk minősége” – Tono-Universal Kft.

Partnerlátogatásainkat idén is folytatjuk. Ezúttal Mosonmagyaróváron a Tono-Universal Kft.-nél jártunk, ahol a fémipari vállalkozás ügyvezetői fogadták a kamarai delegációt.

„Vevőink elégedettsége a mi munkánk minősége” - vallja Tonomár Tibor, a cég alapítója, aki 1981-ben családi házuk garázsában egy EAN 1000-es típusú esztergagéppel kezdte el magánvállalkozását, mely mostanra 8000 m2-es telephellyé növekedett. Az üzemlátogatáson a cégalapító mellett egyik fia, Tonomár András termelésvezető mutatta be Pénzes Lászlónak, az Ipari Tagozat elnökének tevékenységeik sokrétűségét.

A termelés hatékonyságát gépparkjuk folyamatos bővítésével és korszerűsítésével bíztosítják, valamint nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy dolgozóik szakmai tudása a műszaki technika fejlődésével összhangban folyamatosan gyarapodjon, ami a minőségi munka elengedhetetlen feltétele. A vállalkozás fő tevékenysége a fémmegmunkálás, ezen belül alkatrészek gyártására specializálódtak hidegalakítással, gépi forgácsolással és összeszereléssel. Alapvető technológiáijuk: darabolás, hidegalakítás, fúrás, esztergálás, marás, hegesztés.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png