15 év, 9 Plato csoport, megszámlálhatatlan kapcsolat és üzlet

Egy különleges Plato piknik és főzőnap keretében találkoztak az elmúlt 15 évben alakult Plato csoportok tagjai szeptember 2-án a kamara szervezésében.

A program célja Plato csoportok újbóli összehozása, a csoportok közötti összhang megteremtése és egy kamarához közelálló, irányadó, aktív gazdasági közösség létrehozása volt. 

A kamara elmúlt 15 évében indított Plato csoportok csaknem 200 cégvezető számára nyitottak meg fejlődési utakat, hoztak új szakmai, üzleti és baráti kapcsolatokat és megmutatták a közösséghez tartozás, az egymástól tanulás élményét, új nézőpontok megismerését és elfogadását.
 
A Plato egységet teremt az azonos célcsoporthoz tartozó cégvezetők között. Ezt az egységet és összefogást tapasztalhatták meg a Plato Piknik résztvevői szeptember 2-án.
 
A PLATO PIKNIK jelképezi a közösségek erejét, szimbolizálja a kamara vállalkozásfejlesztési lehetőségeit és bizonyítja a vállalkozásvezetők nyitottságát az egymással történő együttműködésre, egymástól tanulásra és közös fejlődésre.

A Plato csoportok tagjai és keresztszülői most is bizonyították, hogy a Platonak ereje van, hiszen a Plato Pikniken mintegy 100 vállalkozásvezető vett részt.
Ígérjük, hogy a kezdeményezésből hagyományt teremtünk.
 
Találkozzunk 2024-ben is!
 
 
 
A fotógaléria cikkünk alatt megtekinthető.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png