A Felnőttképzési Központ keresztféléves képzései várják az érdeklődők jelentkezését!

A győri Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési Központjának aktuális keresztfélévben induló képzéseit ajánljuk érdeklődő Partnereink figyelmébe.

Széchenyi Egyetem

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben lévő Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési Központja azoknak a tanulni vágyó embereknek a szolgáltatója, akik az élethosszig tartó tanulás útján járnak. Önmaguk folyamatos képzése számukra létforma, életkoruktól függetlenül. Akik tudják, hogy az oktatás jól és hosszan kamatozó befektetés a jövőbe.

A Felnőttképzési Központ Nekik kínál az Egyetem bázisán, Győrben és Budapesten is, színes képzési palettán, változatos formájú, különféle szintű, egymástól függetlenül is helytálló vagy összekapcsolható, általános alapozó, előkészítő, kiegészítő vagy szakmai képzéseket, továbbképzéseket, komplex szolgáltatás formájában. Figyelembe véve időbeosztásukat, életük számtalan más dimenzióját.

A gazdasági, társadalmi igényekre válaszolva, azokhoz folyamatosan igazodva hívják életre képzéseiket egyének vagy cégek számára is.

A Felnőttképzési Központ palettáján a rövid futamidejű tanfolyami képzésektől a diplomát adó képzésekig többféle oktatási ajánlat szerepel, számtalan szakmai területet célozva. Egyre hangsúlyosabb elvárás az idő és költséghatékonyság, ezért egyre intenzívebben jelennek meg az elektronikus háttérrel részben vagy egészben támogatott képzéseik.

A levelező és távoktatásos felnőttoktatásban az Egyetem nagy tapasztalattal rendelkezik, Magyarországon piacvezető szerepet tölt be.

Náluk tanulnak azok az igényes felnőttek, akik minőségi oktatást keresnek, magas szintű szolgáltatásba ágyazva és ezt kiegészítve pályatervezésre is folyamatosan igényt tartanak. Az életük számos más kötöttsége okán pedig a nappali képzések számukra nem kínálnak alternatívát.

Partnereik olyan cégek és intézmények is, amelyeknek a tudásérték komoly tőke a vállalkozásukban, annak megőrzése és fejlesztése a gazdasági és üzleti eredményességük alapja.

Az aktuális 2019/20 tanév tavaszi (kereszt) félévben meghirdetett képzések ide kattintva elérhetőek »


További információ és jelentkezés a Széchenyi István Egyetem Felnőttképzési Központjának munkatársainál!

Kapcsolat »

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök