A Védjegy sikerének kulcsa az összefogás és együttműködés

A Védjegy ELIT Klub június 16-i eseményén arról tudhattak meg többet a résztvevők, hogy miként válhatnak nagyvállalatok beszállítóivá. 

A "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" tanúsítvánnyal rendelkező cégek számára alapított ELIT Klub júniusi eseménye keretében a nagyvállalatok beszállítási lehetőségeit, a multinacionális környezetben elvárt minőségi követelményeket, illetve a kis- és középvállalkozások számára elérhető együttműködési lehetőségeket tetintették át a résztvevők.

Miután Molnár Albert, a Védjegyprogram projektvezetője köszöntötte a védjegytulajdonos vállalkozások képviselőit, a meghívott előadóké lett a színpad. A pódiumbeszélgetést a klub házigazdája, Mugits József vezette.

Nagy érdeklődés mellett zajlott a Védjegy ELIT Klub programja, a kérdésben, hogy miként válhat egy cég nagy, multicégek beszállítójává, milyen kritériumoknak kell megfelelni,

  • a Dana Hungary Kft. részéről Somogyi Balázs beszerzési vezető,
  • a Dana Hungary Kft. részéről Baranyai Krisztina stratégiai beszerző,
  • a Melecs EWS GmbH Magyarországi Fióktelepe részéről Kóródi Orsolya beszerzési vezető,
  • a Ceres Sütőipari Zrt. részéről Mikos István vezérigazgató

igyekezett útmutatókat adni a jelenlévő érdeklődőknek.

Megvizsgálták, hogy milyen szemléletet várnak a nagyvállalatok a mikro- és kivállalkozásoktól a beszállítóvá válás folyamatában (kritériumok, minőségi követelmények, tanúsítványok) és kiemelték azokat az élenjáró példaértékű vállalkozásokat, akik több éve védjegytulajdonosok és partnerei a jelenlévő nagyvállalatoknak.
A pódiumbeszélgetés keretében arra helyezték a beszélgetőpartnerek a hangsúlyt, hogy milyen pozitív példák, referenciák (Védjegytanúsítvány, EFQM kiválósági minősítés) segíthetik a pozitív elbírálást a beszállítók kiválasztásában, illetve kérdéseikkel rávilágítottak arra, hogy mennyire tartják fontosnak a nagyvállalatok a bírálati sorrendnél a helyi vállalkozások által képviselt minőséget és megbízhatóságot.

A cél, hogy a beszerzési pályázatok kiírásakor és a beszállítók kiválasztásánál a Védjegytulajdonos vállalkozások – az elvárt minőségi követelmények teljesítése esetén – meghívást kaphassanak 1-1 beszállítói projektre a kamara bekapcsolásán keresztül.

Legyen az Ön vállalkozása is VÉDJEGYTULAJDONOS és tartozzon a minőséget, szakmaiságot, megbízhatóságot és hitelességet képviselő önkéntes kamarai tagvállalatok körébe! 

Tudjon meg többet a Védjegyprogramról! »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png