Adventi találkozót szervezett kamaránk Szolgáltatási Tagozata

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A tagozat december 11-én, egy adventi ünnepség keretében köszönte meg önkéntes tagjainak az egész éves bizalmat és együttműködést.

Kamaránk lehetőség a személyes és üzleti kapcsolatépítésre, információ- és üzletszerzésre, érdekérvényesítésre. Ezen lehetőségek szellemében szervezett adventi találkozót Szolgáltatási Tagozatunk december 11-én Győr belvárosában, melynek során szerettük volna megköszönni tagjainknak az egész éves bizalmat, az együttműködést és a folyamatos párbeszédet.

A személyes találkozás erejét kihasználva és a korábbi évzáró gálarendezvények hangulatát megidézve invitáltuk a Szolgáltatási Tagozat tagjait egy rendhagyó ünnepi belvárosi találkozóra, melynek keretében egy adventi hangulatú beszélgetéssel vártuk a tagozat vállalkozásainak képviselőit, akiket a tagozat elnökségi tagjai fogadtak.

Örömmel tölt el bennünket, hogy ezen a rendhagyó találkozáson számos önkéntes kamarai tagvállalat képviseltette magát, így a személyes kapcsolatainkat még tovább tudtuk erősíteni tagvállalatainkkal.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök