AGRO-HÓD 2020

Agrár szakkiállítás, vásár és üzletember-találkozó Hódmezővásárhelyen.

AgroHod2020

2020. május 7-én AGRO-HÓD 2020 nemzetközi üzletember-találkozót szervez a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a kamarában működő Enterprise Europe Network iroda Hódmezővásárhelyen a 27. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok keretében a Hód-Mezőgazda Zrt.-vel együttműködésben.

A rendezvény fókusztémái: állattenyésztés, mezőgazdaság, növénytermesztés, takarmányozás, vetőmagok és ezekhez kapcsolódó területek. A május 7-i üzleti találkozó kiváló lehetőséget biztosít a kiállítóknak és külföldi látogatóknak előre egyeztetett időpontokban megvalósuló kétoldalú megbeszélésekre, hogy megvitassák a kereskedelmi és technológiai együttműködési lehetőségeket.

Időpont: 2020. május 7. (csütörtök) 13:30–17:10

Helyszín: Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum (6800 Hódmezővásárhely, Aranyág kert. 71., 472-es út 195-ös km)

Jelentkezési határidő: 2020. április 30. (csütörtök)


Regisztráció: itt.

A kiállítás belépőjegy váltása mellett látogatható, de legalább 3 visszaigazolt nemzetközi tárgyalás esetén a szervezők díjmentes belépőt biztosítanak.

Programterv: 

13:00–13:30 Regisztráció

13:30–17:00 Üzletember-találkozó (előre egyeztetett tárgyalásokkal)


A kiállításra május 7-9. között kerül sor Hódmezővásárhelyen a Hód-Mezőgazda Zrt. Expo területén. Bővebb információ a kiállításról: itt.

A 2019. évi 1410 kiállítót és 108 347 látogatót felvonultató Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Magyarország meghatározó és legnagyobb állattenyésztési kiállítása a szarvasmarha, ló, sertés, juh, kecske, baromfi, díszbaromfi, nyúl ágazatokkal, halászati, vadászati ágazatot képviselő szakemberek számára.

Az állattenyésztés és a hozzá kapcsolódó növénytermesztés legteljesebb iparági kiállítóival Közép-Kelet-Európa legszebb kültéri állatbemutató területén minden korosztály számára hasznos és élvezetes programokkal várja az érdeklődőket.

A hazai mezőgazdaság jelentős része megjelenik a vásárhelyi kiállításon, a szaporodásbiológiától az állatgyógyászatig, a tartástechnológián át a takarmányozásig minden – az állattenyésztéshez szükséges – szakterület képviselőit, a vetőmag előállítókat, műtrágya forgalmazókat, gépgyártókat, gépforgalmazókat, a különböző technikák és technológiák képviselőit meg lehet találni a seregszemlén.

Bővebb információ a 27. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokról: itt.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök