Alapfokú Munkahelyi Elsősegélynyújtó Képzés Kapuváron

A Magyar Vöröskereszt szervezésében Alapfokú Munkahelyi Elsősegélynyújtó Képzést indítunk a Fertő-Rábaközi Térségben, Kapuváron, 2020. október 29-én 8:00-15:30 óra között. Várjuk jelentkezését ITT!

A képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001497/2016/D002

Előadás módja: elmélet és gyakorlat

A képzés összköltsége:

  • Önkéntes kamarai tagok számára: 14.500,- Ft/fő
  • Regisztrált vállalkozások számára: 18.500,- Ft/fő

A tanfolyam beszámolóval zárul, mely alapján a képzés szervezője, a Magyar Vöröskereszt elkészíti és megküldi azokat a dokumentumokat, amelyekkel a munkáltató a jogszabályi előírásoknak eleget tud tenni.

Amennyiben a képzés felkeltette érdeklődését, úgy kérjük jelezze előzetes szándékát!

Kérem vegye figyelembe, hogy rendezvényeinkkel minden esetben alkalmazkodunk a kialakult járványügyi helyzet kapcsán alkalmazandó óvintézkedésekhez!


 

1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről

46.§ A munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.


 

3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről

20. § (1) Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök