Az energiaárak emelkedéséről szólt az Ipari Tagozat gazdasági évnyitója

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Az egyre dráguló energiaárak és annak vállalkozásokat érintő kihívásai álltak a kamara Ipari Tagozatának január 26-i gazdasági évnyitójának középpontjában.

Az eseményen tartott előadásában, mind Schüszler Orsolya, a Central European Gas Hub AG ügyfélkapcsolati menedzsere, mind Fehér Róbert, a Solar Kraft Home Zrt. cégvezetője és egyben energetikai szakértője azt igyekezett szemléltetni, hogy az energiaárak emelkedése milyen változásokat eredményezhet és emellett az alternatív energiaforrások közép- és hosszútávon mennyire lehetnek gazdaságosak a vállalkozások számára.

A gazdasági évnyitó programja a tagozat 2021. évi beszámolójával és 2022. évre vonatkozó terveivel folytatódott. Pénzes László tagozati elnök kiemelte, hogy az éves programtervet elsősorban az energetikával kapcsolatos tájékoztató előadásokkal, műhelymunkákkal és minél több partner- és üzemlátogatással szeretné tartalmasabbá tenni nem csak az Ipari Tagozat vállalkozásai, hanem minden önkéntes kamarai tag számára.
Az esemény az új tagok bemutatkozásával, vállalkozásuk prezentációs vagy kisfilmes bemutatásával zárult, mely alkalmat teremtett arra, hogy a vállalkozásvezetők még jobban megismerhessék egymást.

A tagozati évnyitó előadásai, a bemutatkozó cégvezetők prezentációi, kisfilmjei az alábbi linken keresztül megtekinthetők.

KATTINTSON IDE A PREZENTÁCIÓK, FOTÓK MEGTEKINTÉSÉHEZ!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök