Az új szakképzési rendszer lehetőségeiről tájékoztatott a KKV klub

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A KKV Klub célja, hogy a vállalkozások minél szélesebb körű ismeretekkel rendelkezhessenek a folyamatosan változó jogszabályi környezetben.

A KKV Klub célja, hogy a tagvállalatokat és a megyében működő vállalkozásokat átfogó tudásanyaggal, gyakorlott szakemberek által átadott tapasztalatokkal segítse. 

A 2021. január 26-ai online tájékoztató keretében a 2021. január 1-től ismét megváltozott szakképzési törvény és a középfokú szakképzés rendszerébe nyújtottunk bepillantást az érdeklődőknek.

A fórum tematikája az alábbi volt:

  • Az új szakképzési rendszer lehetőségei.
  • Lehetőségek és válaszok az új szakképzési rendszerben, ha magad akarsz gondoskodni a szakember utánpótlás biztosításáról.
  • Szakképzés finanszírozása, szakmai képzés átalakítása, duális képzőhelyek minősítése, együttműködés az intézményekkel, együttműködés más vállalatokkal, program tantervek, vizsga követelmények.

Mindannyian tudjuk, hogy a munkatársaink akkor lesznek igazán jó szakemberek, ha cégünk speciális ismereteit sajátítják el amellett, hogy a szakmájuk alapismereteit is birtokolják. Ennek egyetlen megoldása, ha a tanuló a gyakorlati idejét a saját vállalkozásunknál tölti.

Az új szakképzési rendszer új irányokat és lehetőségeket nyújt a megfelelő minőségi szintű szakemberképzéshez.

További szíves felhasználásra közzétesszük a fórum előadója, Horváth Szabolcs, a Flow-Factor Kft. tulajdonos ügyvezetője, a Szolgáltatási Tagozat elnökségi tagja által összeállított, minden részletre kiterjedő prezentációt.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png