Ballagási Kiállítás ONline 2021

A Ballagási Kiállítás célja, hogy egymásra találjanak a kereskedelmi és szolgáltatói szektorban működő vállalkozások, valamint a diákok, szüleik és pedagógusaik. 

A Ballagási Kiállítást 2021-ben a járvány miatt bizonytalan helyzethez alkalmazkodva rendezzük meg. Olyan 3D technológiára épülő, online kiállítóteret tervezünk, melyben a kiállítók bemutatása mellett még nagyobb hangsúlyt kapnak a végzős diákok számára kínált komplex szolgáltatások, az elérhető kedvezmények és a ballagással összefüggő aktualitások, ahol a kereslet és a kínálat, a szakma képviselői és az életük első nagy kihívása előtt álló diákok egy helyen találkozhatnak egymással. 

Látogatóink számára egy csokorba gyűjtjük a 2021. évi trendeket, hasznos tippeket osztunk meg a ballagási ünnepkörrel, öltözködési, ajándékozási és illemszokásokkal kapcsolatban, valamint korábbi ballagó diákok mesélnek tapasztalataikról, melyekből az is kiderül, hogy milyen termékek, szolgáltatások megrendelésével tehetik a végzős diákok még emlékezetesebbé ballagásukat.

Kiállítóinknak még átfogóbb kommunikációs lehetőségeket biztosítunk és az online közösségi média kampánnyal még szélesebb körben válhatnak ismertté.

Online rendezvényünkön a kiállítók és a látogatók is kiemelt figyelemben részesülnek, biztosítva a hosszú távú együttműködés kialakítását

Közel ezer végzős diák biztosan ott lesz az online térben!
10 nap, több mint 20 kiállító!
Csatlakozzon Ön is kiállítóinkhoz!
A kiállítás napszaktól függetlenül bármikor megtekinthető!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata által szervezett tematikus rendezvény az egyetlen az országban, mely kifejezetten a ballagási ünnepségről szól.

Időpont: 2021. szeptember 6-16.

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara online terei (www.gymsmkik.hu; facebook.com/gymskik; instagram.com/gymskik;
youtube.com/ Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara)
Szervező: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara / Kereskedelmi Tagozat

Az alábbi szolgáltatások tekintetében várjuk együttműködő partnereinket: Női férfi ruházat, szalagavató ruha, fényképészet, tablókészítés, vendéglátás, cukrászat, sminkes, ékszerek és kiegészítők, utazási szolgáltatások.

Az iskolákon keresztül a végzős diákok, szüleik és a pedagógusok is célzott meghívással értesülnek az online térben megrendezésre kerülő kiállításról és valamennyi kiállítóról.

A Ballagási Kiállítás számos előnyt nyújt a kiállítók részére:

  • Jelentős marketingérték és direkt reklámlehetőség
  • Több ezer látogató elérése a kommunikációs csatornákon
  • Naprakész információk, felhívások, promóciós videók (Győr+, Rádió, a Kamara honlapja, Facebook, Instagram oldala, YouTube csatornája)
  • Kedvezményekkel és akciós felajánlásokkal fokozott figyelmet kap a kiállító
  • Építő jellegű ötletekre nyitottak vagyunk, minden támogatást megadunk
  • Folyamatos tájékoztatás a megjelenésekről

Részvételi szándékát a megjelenő regisztrációs felületen szíveskedjen jelezni.

A kiállítói helyek száma korlátozott, a jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk el és a visszajelzésünk után tekinthető véglegesnek.

A regisztrációval kapcsolatos feltételekről érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Ulrichné Papp Euridiké
Kereskedelmi Tagozati titkár
+36 96 520 233 vagy +36 20 381-0015
kertagtitkar##kukac##gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök