Ballagási Kiállítás 2024

Várjuk a ballagó diákokat és szüleiket 2024. szeptember 17-én a Ballagási Kiállításra.

BK_logó.jpg

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata Ballagási kiállítást szervez a Széchenyi István Egyetem - Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kar Tornacsarnokban.

A kiállítás célja, hogy széleskörű kínálattal, szakmai tippekkel és átfogó javaslatokkal lehetőséget teremtsen a kereskedelmi és szolgáltatói szektorban működő vállalkozások, valamint a ballagó diákok, szüleik és pedagógusaik egymásra találásához.

Az esemény ebben az évben kiváló lehetőséget nyújt a ballagó diákoknak, szüleiknek és osztályfőnököknek arra, hogy egy helyen tekinthessék meg a ballagási ünnepkörhöz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat és aktuális trendeket.

A Ballagási kiállításainkról készült rövid összefoglaló videót megtekintheti ITT.

Időpont: 2024. szeptember 17-én (kedden) 8:00-15:00 óra között
Helyszín: SZE TK Csarnok (Győr, Liszt Ferenc utca 42.)

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata által szervezett tematikus rendezvény az egyetlen az országban, mely kifejezetten a ballagási ünnepségről szól.

Kiállítóink az alábbi szolgáltatásokkal vesznek részt az eseményen: női - férfi ruházat, cipők, táskák, szalagavató ruha, fényképészet, tablókészítés, ballagási meghívók, vendéglátás, cukrászat, smink- és kozmetikai szolgáltatások, ékszerek és kiegészítők, virág és dekoráció, ajándéktárgyak, utazási szolgáltatások, önismereti és fejlesztési tanácsadások.

A 2024. évi Ballagási Kiállításon kiállítóink számos kedvezménnyel készülnek a diákok számára, látványos bemutatókkal és élmény elemekkel várják a diákok érdeklődését.

A kiállítókról és a trendekről bővebb információ hamarosan!


Kapcsolat:
Ulrichné Papp Euridiké
Kereskedelmi Tagozati titkár

Tel.: +36 96 520 233
Mobil: +36 20 381 0015
E-mail: kereskedelmi.tagozat##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png