Beszámoló a "Kereskedj az online térben!" harmadik eseményéről

Edukációs jellegű előadássorozatunk harmadik alkalommal került megrendezésre 2022. június 8-án kamaránkban.

A rendezvényt Molnár Albert, a Győri Térség elnöke nyitotta meg, majd Lendvay Patrik, a klubesemény házigazdája és projektfelelőse köszöntötte a résztvevő vállalkozókat, valamint ismertette aktivitásunk céljait és az aktuális tematikát.

Ez alkalommal a Google Ads kínálta lehetőségek mellett az online képi megjelenéshez kapcsolódó kérdések kerültek fókuszba. Kiderítettük, mitől lesz jó egy termék, mitől válik eladhatóvá. Résztevőink hasznos tanácsokat kaptak arról, hogy a vizuális megjelenés, termékfotók, hogyan befolyásolhatják, erősíthetik az online vásárlást, ezáltal a vállalkozások hatékonyabb működését. Ezt követően pedig figyelemmel kísérhettük, hogyan tudjuk hatékonnyá tenni keresési hirdetéseinket a Google Ads alkalmazásával.
A vizuális megjelenés fontosságáról Erdélyi Ákos fotóművész tartott szakmai előadást, a Google Ads alkalmazásáról pedig mindent megtudhattunk Boda Veronika marketing tanácsadótól a Zoomconsulting és BESTAPP képviseletében.
A két előadást egy kötetlenebb hangvételű pódiumbeszélgetés követte Lendvay Patrik irányításával. Beszélgető partnerei Májer Balázs, a Rábalux Zrt. e-commerce csatornafejlesztési vezetője, valamint Schmitzhofer Károly, az Euro-Tools Hungary Kft. ügyvezetője voltak.

Az esemény rendkívül interaktív módon zajlott, ezúton is köszönjük az előadók közreműködését.

Rendezvénysorozatunkat ősszel folytatjuk felújított székházunkban, minden érdeklődőnknek, résztvevőinknek és előadóinknak kellemes nyarat kívánunk!

Az esemény néhány pillanata megtekinthető a lenti fotógalériában.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök