Beszámoló a vállalkozásokat érintő építésügyi változások fórumáról

A kamara Ipari Tagozata a megyében működő építőipari vállalkozások hiteles tájékoztatása érdekében április 24-én kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött fórumot tartott.

Varga Szabolcs, a kamara Ipari Tagozatának alelnökeként és az Építőipari Szakmai Osztály elnökeként szakmai fórumra hívta az építőipari vállalkozások vezetőit és a szakmában érdekelt cégek képviselőit, hogy osszák meg gondolataikat a város új főépítése és a megyei Építész Kamara elnöke előtt.

Az építőipari fórumon résztvevő vállalkozásvezetők és szakemberek megismerhették Szaksz Vincét, Győr új főépítészét, aki ismertette az új rendezési terv aktualitásait, terveket, célokat és Győr jövőképét. A kerekasztal-beszélgetés vendégei között köszönthettük Tutervai Mátyást, a Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara elnökét is, aki további aktualitásokkal tájékoztatta a résztvevőket.

A program során lehetőséget biztosítottunk a résztvevő építőipari válílalkozásvezetők számára, hogy a témához kapcsolódó kérdésekkel forduljanak a meghívott vendégekhez.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök