Beszámoló – Cél: a zöldgazdaság című fenntarthatósági konferencia

A KSZGYSZ és a MKIK Fenntarthatósági és Környezetvédelmi Kollégiuma, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatával együttműködésben Cél: a zöldgazdaság címmel tájékoztató jellegű fórumot tartott.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Fenntarthatósági és Környezetvédelmi Kollégiuma – az Energiaügyi Minisztérium programfinanszírozásával, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozatával együttműködésben Cél: a zöldgazdaság címmel tájékoztató jellegű fórumot tartott.

A közös eseménysorozat célja, hogy az érintett régiókban működő közigazgatási szervek (hatóságok, önkormányzatok), vállalkozások, köztestületek, oktatási intézmények számára tájékoztatást nyújtson a körforgásos gazdaság kialakításához vezető általános és regionális keretekről és lehetőségekről, újabb párbeszédet, platformokat nyitva a gazdaság zöldítését előtérbe helyező, közös szemléletmód kialakítására. A rendezvényre meghívást kapnak a területi környezetvédelmi hatóságok is.

Az elhangzott előadások ezen a linken érhetők el.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök