Büszkék vagyunk védjegyes vállalkozásaink CSR tevékenységére

A kezdetektől fogva "Kamara által AJÁNLOTT Vállalkozás", a PER-KOR KFT. 2019 óta támogatja örökbefogadóként a Banai Bóbita Egységes Óvoda-Bölcsődét.DSC_0299.JPG

 

A kezdetektől fogva "Kamara által AJÁNLOTT Vállalkozás", a PER-KOR KFT. 2019-ben örökbe fogadta a Banai Bóbita Egységes Óvoda-Bölcsődét, és azóta több fejlesztést támogatott a gyermekek intézményben eltöltött idejének színesítése és gazdagítása céljából. 

Az örökbefogadás 5. évfordulójának alkalmából közel negyven kisóvodás látogatott el nevelőik kíséretében a Per-Kor Kft. telephelyére, hogy megtekintsék örökbefogadójuk tevékenységét. A látogatás keretében a gyerekek megismerhették a vállalkozás tevékenységét, üzemi területét, raktárait és telephelyét, a bátrabbak pedig még a targoncát is kipróbálhatták.  Nem lehet elég korán elkezdeni a pályaorientációt, melynek keretében a gyerekek a szelektív hulladékgyűjtést és a hulladékbálázót is megismerhették.

Gratulálunk a vállalkozás társadalmi felelősségvállalásához, erre bíztatjuk a "Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozók" közösségét!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png