Ceres Sütő

Minden ízében életrevaló!

 

A Ceres név talán mindenkinek ismerősen hangzik. Eredeti viselője a római mitológiában a termékenység,- a gabonaültetés,- az aratás,- a földművelés és az anyai szeretet istennője.
A mitológia szerint Ceres (görög nevén Démétér) vezette be az emberiséget a gabonatermesztés rejtelmeibe, így a kenyeret voltaképpen Ceres istennőnek köszönhetjük.

 

A vállalatot az 1951-ben alapított Győr- és Vidéke Sütőipari Vállalat jogutódja, ami több mint 60 éves szakmai múlttal rendelkezik.

A termékportfólió nagyobb részét a szendvicskenyerek és kalácsok, valamint az egészségtudatos táplálkozást támogató termékek teszik ki, melyeket két telephelyen, Győrben és Miskolcon gyártanak.

A formában sült, előre szeletelt és csomagolt kenyereket már az 1990-es évek óta gyártják, aminek köszönhetően a Ceres név mára összeforrott a „legnagyobb toast kenyér gyártó“ megtisztelő elnevezéssel.

A vállalat hosszú évek óta a magyar sütőipari piac meghatározó szereplője.

 

 

A Ceres Sütő a 2019-ben megrendezésre kerülő XVII. Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozón 2. helyezést ért el új fejlesztésű kenyerével, a Rodoszi cipóval."A vásárlói igények megismerése rendkívül fontos számunkra. Rodoszi Cipó termékünk kenyér kategóriában 2. helyezést ért el és kifejezetten nagy sikert aratott a látogatók körében. Külön öröm számunkra, hogy mindezt a Ceres otthonában, Győrben sikerült elérnünk.” - emelte ki a díj átvételekor vállalati igazgatónk, Mikos István.

 

A Ceres Sütő az idei Kenyérfesztiválra is egy új termékkel készült. Ez a Vegán Vekni.

 

Tudjon meg többet az új termékről!

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök