A koronavírus járvány bár lassítja a gazdasági folyamatokat, a lehetőségekhez mérten igyekszünk fenntartani a termelést, szolgáltatásnyújtást!
A vállalkozások olyan segédeszközöket, IT megoldásokat, szolgáltatásokat kínálnak, amelyekre az Ön vállalkozásának is szüksége lehet.

Annak érdekében, hogy ezeket az eszközöket, szolgáltatásokat Ön igénybe tudja venni, a kamara online felületetet működtet, ahol az érdeklődők, vevők az eladók kínálatát böngészhetik. Amennyiben Ön valamilyen konkrét eszközt, szolgáltatást keres, kérjük jelezze munkatársunknak a termék, szolgáltatás illetve megrendelési, vásárlási lehetőség megnevezésével!
Munkatársunk segít az Ön által keresett termék, illetve szolgáltatás megtalálásában!
Kapcsolat: gyoriterseg##kukac##gymskik.hu

Kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a kamara által biztosított felületen vásárlásra nincs lehetőség!

A termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az eladó weboldalán vagy áruházában van lehetőség, így a kamarai honlapon megjelenő termékek minőségének szavatolása, a jótállás, illetve minden más szavatossággal, hibás teljesítéssel kapcsolatos kötelezettség az eladót, illetve a gyártót terheli.
A kamara felületén a termékek és szolgáltatások kizárólag tájékoztató jelleggel szerepelnek, a kamara semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon elhelyezett termékek és szolgáltatásokra vonatkozóan, sem azért, hogy az adott termék illetve szolgáltatás valóban elérhető-e az eladónál, sem azért, ha az eladó a kamarai honlapon feltüntetettől eltérő tulajdonságokkal rendelkező, eltérő minőségű terméket vagy szolgáltatást kínál.

Keres

Szájmaszk 3D nyomtatásához partnert keres

A Cseh Informatikai, Robotikai és Kibernetikai Intézet új szájmaszk prototípus kifejlesztésén dolgozik.

Tovább

Gézt, orvosi szövetbetéteket gyártó céget keres

A Grúz Nagykövetség várja azon cégek, szervezetek jelentkezését, akik szájmaszkok gyártásához exportálnának géz és orvosi szövetbetét termékeket!

Tovább

Egyéni munkavédelmi védőeszközök beszerzéséhez keres beszállítót

Munkavédelmi és tűzvédelmi tanácsadó cég egyéni védőeszköz forgalmazásához hazai vagy külföldi beszállítót keres.

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök