A koronavírus járvány bár lassítja a gazdasági folyamatokat, a lehetőségekhez mérten igyekszünk fenntartani a termelést, szolgáltatásnyújtást!
A vállalkozások olyan segédeszközöket, IT megoldásokat, szolgáltatásokat kínálnak, amelyekre az Ön vállalkozásának is szüksége lehet.

Annak érdekében, hogy ezeket az eszközöket, szolgáltatásokat Ön igénybe tudja venni, a kamara online felületetet működtet, ahol az érdeklődők, vevők az eladók kínálatát böngészhetik. Amennyiben Ön valamilyen konkrét eszközt, szolgáltatást keres, kérjük jelezze munkatársunknak a termék, szolgáltatás illetve megrendelési, vásárlási lehetőség megnevezésével!
Munkatársunk segít az Ön által keresett termék, illetve szolgáltatás megtalálásában!
Kapcsolat: gyoriterseg##kukac##gymskik.hu

Kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a kamara által biztosított felületen vásárlásra nincs lehetőség!

A termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az eladó weboldalán vagy áruházában van lehetőség, így a kamarai honlapon megjelenő termékek minőségének szavatolása, a jótállás, illetve minden más szavatossággal, hibás teljesítéssel kapcsolatos kötelezettség az eladót, illetve a gyártót terheli.
A kamara felületén a termékek és szolgáltatások kizárólag tájékoztató jelleggel szerepelnek, a kamara semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon elhelyezett termékek és szolgáltatásokra vonatkozóan, sem azért, hogy az adott termék illetve szolgáltatás valóban elérhető-e az eladónál, sem azért, ha az eladó a kamarai honlapon feltüntetettől eltérő tulajdonságokkal rendelkező, eltérő minőségű terméket vagy szolgáltatást kínál.

Gépjármű javítási, értékelési, karbantartási, és baleset-elemzési szaktanácsadás

38 év tapasztalatával rendelkező győri igazságügyi gépjárműszakértő.

Partnerünk széles körű polgári- és büntetőügyi tapasztalatai alapján szaktanácsadást nyújt

  • gépjármű javítás, értékelés és –karbantartás, valamint
  • balesetelemzés tekintetében.

Ügyfelek fogadása előzetes időpont egyeztetés alapján történik.

Kapcsolat:

Kulcsár Béla
Telefon: +36 30/ 9474 653

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png