A koronavírus járvány bár lassítja a gazdasági folyamatokat, a lehetőségekhez mérten igyekszünk fenntartani a termelést, szolgáltatásnyújtást!
A vállalkozások olyan segédeszközöket, IT megoldásokat, szolgáltatásokat kínálnak, amelyekre az Ön vállalkozásának is szüksége lehet.

Annak érdekében, hogy ezeket az eszközöket, szolgáltatásokat Ön igénybe tudja venni, a kamara online felületetet működtet, ahol az érdeklődők, vevők az eladók kínálatát böngészhetik. Amennyiben Ön valamilyen konkrét eszközt, szolgáltatást keres, kérjük jelezze munkatársunknak a termék, szolgáltatás illetve megrendelési, vásárlási lehetőség megnevezésével!
Munkatársunk segít az Ön által keresett termék, illetve szolgáltatás megtalálásában!
Kapcsolat: gyoriterseg##kukac##gymskik.hu

Kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a kamara által biztosított felületen vásárlásra nincs lehetőség!

A termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az eladó weboldalán vagy áruházában van lehetőség, így a kamarai honlapon megjelenő termékek minőségének szavatolása, a jótállás, illetve minden más szavatossággal, hibás teljesítéssel kapcsolatos kötelezettség az eladót, illetve a gyártót terheli.
A kamara felületén a termékek és szolgáltatások kizárólag tájékoztató jelleggel szerepelnek, a kamara semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon elhelyezett termékek és szolgáltatásokra vonatkozóan, sem azért, hogy az adott termék illetve szolgáltatás valóban elérhető-e az eladónál, sem azért, ha az eladó a kamarai honlapon feltüntetettől eltérő tulajdonságokkal rendelkező, eltérő minőségű terméket vagy szolgáltatást kínál.

CoverOne teljes arcot takaró maszkot kínál

Munkavállalók biztonsága és védelme érdekében kínál Coverone maszkot.

Ez nem egészségügyi maszk, viszont meggátolhatja az arccal való érintkezést, valamint a cseppek lerakódását az arcon. A Coverone maszk többszöri használatra alkalmas, tisztítószerrel vagy fertőtlenítőszerrel rendszeresen tisztítva. Könnyű, minden fejméretre/fejformára igazítható. Anyaga kiváló minőségű tartós polietilén. Gyártása az EU-ban történik.

További információ, kapcsolat:
Salgó-Vétek Emese
+36 20 991 1708

emese.sv##kukac##cleverframe.hu


CLEVER FRAME BUDAPEST, 1112 Budapest Kánai út 3/B Fsz. 29.
www.cleverframe.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png