A koronavírus járvány bár lassítja a gazdasági folyamatokat, a lehetőségekhez mérten igyekszünk fenntartani a termelést, szolgáltatásnyújtást!
A vállalkozások olyan segédeszközöket, IT megoldásokat, szolgáltatásokat kínálnak, amelyekre az Ön vállalkozásának is szüksége lehet.

Annak érdekében, hogy ezeket az eszközöket, szolgáltatásokat Ön igénybe tudja venni, a kamara online felületetet működtet, ahol az érdeklődők, vevők az eladók kínálatát böngészhetik. Amennyiben Ön valamilyen konkrét eszközt, szolgáltatást keres, kérjük jelezze munkatársunknak a termék, szolgáltatás illetve megrendelési, vásárlási lehetőség megnevezésével!
Munkatársunk segít az Ön által keresett termék, illetve szolgáltatás megtalálásában!
Kapcsolat: gyoriterseg##kukac##gymskik.hu

Kérjük, szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a kamara által biztosított felületen vásárlásra nincs lehetőség!

A termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az eladó weboldalán vagy áruházában van lehetőség, így a kamarai honlapon megjelenő termékek minőségének szavatolása, a jótállás, illetve minden más szavatossággal, hibás teljesítéssel kapcsolatos kötelezettség az eladót, illetve a gyártót terheli.
A kamara felületén a termékek és szolgáltatások kizárólag tájékoztató jelleggel szerepelnek, a kamara semmilyen felelősséget nem vállal az oldalon elhelyezett termékek és szolgáltatásokra vonatkozóan, sem azért, hogy az adott termék illetve szolgáltatás valóban elérhető-e az eladónál, sem azért, ha az eladó a kamarai honlapon feltüntetettől eltérő tulajdonságokkal rendelkező, eltérő minőségű terméket vagy szolgáltatást kínál.

Egyedi leheletvédők, figyelemfelhívó installációk tervezése és telepítése

Beérkező ügyfelek, látogatók, illetve az egy légtérben dolgozók közötti izolációs távolság megtartására, a cseppfertőzés megelőzésére.

Plexi és polikarbonát alapanyagokból készülő védőeszközök gyártása, mely magában foglalja a helyszíni felmérést, tanácsadást, tervezést és természetesen a helyszíni installálást is, ezáltal garantált a megfelelő anyagválasztás, méretezés és a szakszerű telepítés.

Leheletvédők legjellemzőbb felhasználási területei:
Recepciós pultok, több munkaállomásos irodai munkahelyek (összeforgatott íróasztalok), gyártócellákban egymás mellett dolgozók védelme.

Vírushelyzettel kapcsolatos figyelemfelhívó installációk tervezése és gyártása:
Egyedi cégarculatra szabott minőségi megoldások a dolgozók és látogatók informálására.
Figyelmeztető/tiltó poszterek, táblák, nyomtatványok, matricák és kiadványok, továbbá a távolságtartásra figyelmeztető padlófóliák - tervezéstől a kivitelezésig!

Terméktípustól függően akár a kis példányszámú megrendeléseket is teljesíteni tudják.

Kapcsolat:
Andorka Zsolt
Competitor-21 Kft.
Telefon: +36 20/3108 005

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök