Danucem – nevét a Duna folyó ihlette, amely összeköti a régió országait

A Danucem Magyarország Kft. egy sikeres multinacionális ír vállalat tagja. Erős regionális ambíciókkal rendelkezik, célja, hogy vezető szerepet töltsön be az építőanyagok és a hulladékgazdálkodás szegmensében.

A Danucem Magyarország Kft. győri és mosonmagyaróvári betonüzemvezetőjét, Baranyai Gábort látogatta meg a győri telephelyen, a régi Házgyár területén Pénzes László Ipari Tagozat elnöke, Varga Szabolcs, a tagozat alelnöke és az Építőipari Osztály elnöke, valamint Tóthné Szabó Beatrix tagozati titkár.

A cég egy éve erősíti a kamara Ipari Tagozatát, mely idő alatt üzemvezetőjük rendszeresen részt vett a kamarai rendezvényeken, szakmai programokon. Baranyai Gábor büszkén mutatta be cégük tevékenységeit, kísérte körbe a gyárban a kamarai delegációt. Vállalatuk cement- és betontermékeket gyárt, forgalmaz és szállít, mindemellett a korszerű technológiával és sokéves tapasztalati háttérrel műszaki tanácsadást is nyújtanak vevőik számára. Régiós szinten a Danucem 2 szlovák cementgyárat, 45 betonüzemet, 6 kavics- és kőbányát és 1 kavicstárolót üzemeltet.

A Danucem továbbra is olyan technológiákat és tevékenységeket fog fejleszteni, amelyek csökkentik a szlovákiai műveletek környezetre gyakorolt hatását. Ebben a tekintetben kulcsfontosságúak lesznek a CO2-kibocsátás csökkentésére irányuló törekvések, valamint a körforgásos gazdaság támogatása a vállalat működésének minden szintjén.

 

Ezúttal is megbizonyosodtunk arról, hogy az önkéntes kamarai tagok igényeinek felmérésére a személyes találkozások a leghatékonyabbak. Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
9021 Győr, Szent István út 10/A
Tóthné Szabó Beatrix
Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök