Egy korty üzlet – Az üzleti kapcsolatok kialakulásának színtere

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Március 25-én folytatódott kamaránkban az "Egy korty üzlet" elnevezéssel indult, kapcsolatépítést támogató, üzleti reggeli, melyen ismét számos vállalkozásvezető szerezhetett új üzleti kapcsolatokat. Az üzleti reggeli keretében a Győri Mediátorműhely képviselői mutatták be tevékenységüket. Tartson velünk Ön is a következő üzleti reggelin április 29-én, a kamara székházában!

A kamara által szervezett üzleti reggeli célja a kapcsolatépítés és az üzleti kihívásokkal összefüggő megoldáskeresés. Célunk, hogy a kamara üzleti kávézójában kiscsoportos körben megvalósuló találkozók keretében a vállalkozásvezetők közvetlen kapcsolatba kerülhessenek egymással, melynek keretében hónapról hónapra biztosított a bizalmi légkör, a közvetlen kommunikáció és a visszajelzések lehetősége.

Elkötelezettek vagyunk az üzleti kapcsolatok támogatása mellett, célunk az üzleti reggelik vállalkozások igényeihez igazodó továbbfejlesztése, hogy a résztvevő vállalkozásvezetők minden hónap utolsó péntekén úgy érezhessék, hogy megérte ellátogatni a kamarába.

A március 25-i találkozó keretében a Győri Mediátorműhely képviselőit és működési modelljét ismerhettük meg. Bemutatkozó prezentációjuk az alábbi linkre kattintva tekinthető meg: MM PREZI (canva.com)

A résztvveők az előadás keretében megismerhették a Győri Mediátorműhely képviselőit, céljait, a mediáció lényegét, hogy milyen ügyekben kereshetjük fel a szakembereket, illetve milyen szempontok szerint válasszunk mediátort.

Az üzleti reggeli keretében minden alkalommal 10 percben bemutatkozhat egy vállalkozás és köszöntünk egy új belépő kamarai tagot is. Március 25-én az Emberfejlesztés Kft. képviselője Tóth Gábor elnökségi tagtól vehette át az önkéntes kamarai tagság létesítéséért járó oklevelet.

Éljen Ön is a lehetőséggel és tartson velünk április 29-én!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png