Egyre nagyobb érdeklődés a Sirha Budapest kiállítás iránt

A Sirha Budapest prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon járt a GYMSM KIK Kereskedelmi Tagozatának delegációja.

SIRHA 2020

A kamara Kereskedelmi Tagozata fontosnak tartja, hogy az ágazat képviselői a kamarának köszönhetően szakmai információkhoz jussanak, első körben értesüljenek a szakma újdonságairól és kihívásairól, ezért szervezte meg a látogatást a szakma legjelentősebb kiállítására.

SIRHA 2020

 

Február 5-én a Bocuse d'Or magyar döntője adta a nap központi programelemét. A Bocuse d'Or hivatalos alapanyag-beszállítója és arany fokozatú pártoló tagjaként az alapanyagokat a METRO Kereskedelmi Kft. biztosította a Sirha Bocuse standján zajló versenyhez.

 

SIRHA 2020

 

A kiállítás nagy sikert aratott a kamarai résztvevők körében, mindenki sok új és értékes információval gazdagodott szakmáját és vállalkozását illetőn. A csapat részéről látvány és tapasztalat terén is pozitív vélemények hangzottak el a kiállítás ideje alatt és a hazaúton egyaránt. Egyöntetű volt a véleményük, hogy érdemes volt az eseményen részt venni.

 

SIRHA 2020

 

„Fantasztikus élmény volt, rengeteg új információval gazdagodtunk."
Szinay Szabolcs (Étteremvezető – Vendéglátásszervező – Vendéglős Mester), Carmen Étterem

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök