Együttműködési megállapodás a kapuvári Berg iskolával

Kamaránk és az iskola között létrejött együttműködési megállapodás célja, az intézmény és a vállalkozások együttműködésének további erősítése. 

A BERG egy csapat. Egy csapat, amely egyszerre szakma, egyszerre közösség, s egyszerre életre szóló közösségi élmények forrása. Ezek a fogalmak, ezek az érzések mind jelen vannak egy Berges diák életében.
A Rábaköz nagy múltú szakképző intézményében az oktatók mindig arra törekedtek, s hagyományaikhoz ragaszkodva törekednek ma is, hogy úgy feleljenek meg a kor kihívásainak, úgy adjanak át magasszintű, a nagybetűs életben használható szakmai tudást tanulóinknak, hogy közben személyiségük fejlődését is támogatják, gyarapítják a minél több közös élménnyel, tapasztalással és vidám percekkel.
A BERG olyan hely, ahová az itt töltött idő után évekkel később is szívesen térnek vissza az egykori tanulók.
A BERG olyan hely, ahol minden tanuló fontos, ahol minden tanuló odafigyelést, egyéni segítséget, támogatást kap, ahol minden tanuló véleménye fontos.
A BERG olyan hely, ahol oktató és tanuló együtt, csapatként dolgozva halad közösen kitűzött célja felé; a tanuló választott szakmájának mesterfogásaival felvértezve, a mindennapi élet kanyargós, bukkanókkal teli útjain is eligazodni képes fiatal felnőttként lépjen ki az iskola védő falai közül, becsületes, felelősségteljes emberré váljon.
A BERG szeretettel hív és vár minden pályaválasztás előtt álló tanulót pályaválasztási rendezvényeire, hogy személyesen tapasztalhassa meg mindenki, milyen Berges diáknak lenni.

Képzési palettájukon, a piacképes szakmák jelentős része megtalálható:

  • Festő, mázoló, tapétázó
  • Ipari gépész
  • Kereskedelmi értékesítő
  • Pék-cukrász
  • Szakács

Kamaránk és az iskola között létrejött együttműködési megállapodás célja, az intézmény és a vállalkozások együttműködésének további erősítése. 

Csapó Péter térségi elnököt és Erdős Vilmos kamarai munkatársat Nagyné Szabó Nikoletta igazgató és Pavlóczki Béla igazgatóhelyettes fogadta.
Fotó: Németh Ferenc

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök