Elindult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2020. tavaszi féléve

A félévnyitó előadás alkalmából a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara látta vendégül a tantárgy hallgatóit 2020. február 11-én.

kamara tantárgy

Az aktuális félévben 50 fős létszámkerettel került meghirdetésre a kamara és a Széchenyi István Egyetem együttműködésében indított tantárgy. Örömmel vettük, hogy a létszámkeret ezúttal is rendkívül gyorsan betelt.

A tantárgy aktuális félévében a hallgatók összesen 13 alkalommal találkoznak előadóikkal és mentoraikkal az előadások, illetve céglátogatások során.

A tantárgy felelősei: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszékének egyetemi tanára és Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi tagozatának alelnöke.


 

A nyitó előadáson a kamara képviseletében Pintér-Péntek Imre Kamaraelnök Úr, Kalmárné Dr. Hollósi Erika Titkár Asszony, a mentorok, illetve előadók közül Ferenczi Katalin (Ferenczi Fémipari Kft.), Miklósy Lajos (Ipartechnika Menedzser Kft.), Szabó László (OTP Bank) személyes bemutatkozását is hallhattuk. Ennek kapcsán kiderült, hogy a félév során ők az üzleti tervezésnek mely gyakorlati vonatkozásaiban lesznek a hallgatók segítségére.

A tantárgy tematikája érdekes és hasznos információkat nyújt az üzleti ötletek kidolgozásáról, a vállalkozóvá válás folyamatáról.

A tantárgy felelősei ez alkalommal általános bevezetőt adtak a hallgatóknak a tantárgyi követelményekről, a félév menetéről, valamint a kamara működéséről és közösségeiről.

kamara tantárgy

 


A Kamara a vállalkozásokért tantárgy videós bemutatkozásáért kattintson ide, a kamara imázsfilmjét pedig ide kattintva érheti el!

A tantárgy hallgatói számára további információ: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta (kszm##kukac##sze.hu) tantárgyfelelősnél elérhetőek.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök