Elindult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2021. őszi féléve

A félévnyitó előadásra szeptember 8-án, a kamara székházában került sor.

A 2021/2022. őszi félévben 22 fős létszámkerettel indult el a Kamara a vállalkozásokért tantárgy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem együttműködésében. Az első előadás alkalmával a kamara székházát is megismerhették a hallgatók, ugyanis itt került megrendezésre a félévnyitó óra.
A további 12 alkalom során a campuson és szervezett céglátogatásokon találkoznak egymással a mentorok, előadók és a hallgatók.

A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is rendkívül gyorsan betelt a létszámkeret, és nagy örömünkre várhatóan a félév mind a 13 előadása személyes részvétellel zajlik majd.
A legnagyobb változás a korábbi félévekhez képest az, hogy a nagy érdeklődés ellenére csökkentették a megszokott 50 fős létszámot annak érdekében, hogy a tantárgy mentorai és előadói alaposabban, személyre szabottan támogathassák a hallgatókat.

A tantárgy felelősei: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Szervezeti Tanszékének egyetemi tanára és Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségének elnöke.

A megnyitó előadáson a kamara képviseletében Nagy Ildikó koordinációs vezető és Szolgáltatási tagozati tikár, Tompa Krisztián titkárhelyettes, innovációs vezető vettek részt. A mentorok és előadók részéről Bardon-Gál Renáta (Marketing Empire), Miklósy Lajos (IPARTECHNIKA Menedzser Kft.) és Szabó László (OTP Bank Nyrt.) bemutatkozását hallhattuk, akik ismertették, hogy a félév során az üzleti tervezésnek mely gyakorlati vonatkozásaiban lesznek a hallgatók segítségére.

A tantárgyfelelősök ezt követően általánosan ismertették a tematikát és a kamara működéséről is átfogó információt adtak.
A Kamara tantárgy Győr+ által készített beszámolóját ITT tekintheti meg, a kamara imázsfilmje pedig  ITT érhető el.

A félévnyitó előadás prezentációja letölthető innen >>>

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök