Elindult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2021. tavaszi féléve

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a félévnyitó előadást február 1-jén online formában tartották meg. 

A 2021. tavaszi félévben 50 fős létszámkerettel hirdették meg a kamaránk és a Széchenyi István Egyetem együttműködésében indított, "Kamara a vállalkozásokért" tantárgyat. Ismét nagy örömöt okozott, hogy a létszámkeret ezúttal is rendkívül gyorsan betelt.

A nyitó előadáson a kamara képviseletében Kalmárné Dr. Hollósi Erika titkár, Tompa Krisztián titkárhelyettes; a mentorok, illetve előadók közül Ferenczi Katalin (Ferenczi Fémipari Kft.), Molnár Imre (Pannónia Könyvvizsgáló), Szabó László (OTP Bank) bemutatkozását hallhattuk. Ennek során kiderült, hogy a félév alatt ők az üzleti tervezésnek mely gyakorlati vonatkozásaiban lesznek a hallgatók segítségére.

A tárgy nemcsak tematikájában egyedülálló, hanem abban is, hogy a félévi csoportos feladat megvalósítása közben előadóként és mentorként vállalatvezetők, cégtulajdonosok támogatják a hallgatókat, a gyakorlati tapasztalatukból merített kérdésekkel, javaslatokkal, visszajelzésekkel.

A tantárgy 2021 tavaszi félévében a hallgatók összesen 12 alkalommal találkoznak előadóikkal és mentoraikkal az előadások, illetve céglátogatások során.

A tantárgy felelősei: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszékének egyetemi tanára és Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségének elnöke.

A tantárgy felelősei ez alkalommal általános bevezetőt adtak a hallgatóknak a tantárgyi követelményekről, a félév menetéről, valamint a kamara működéséről és közösségeiről. A tantárgy hallgatói számára további információ: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta (kszm##kukac##sze.hu) tantárgyfelelősnél elérhetőek.

 

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy videós bemutatkozásáért kattintson ide, a kamara imázsfilmjét pedig ide kattintva érheti el.

Az első órán bemutatott prezentációs anyag INNEN elérhető.


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök