Elindult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2023. tavaszi féléve

A bejegyzés érvényessége lejárt!

A félévnyitó előadásra február 7-én került sor.

43 fős hallgatói létszámmal indult el a Kamara a vállalkozásokért tantárgy a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem együttműködésében. Az első előadás a Széchenyi István Egyetem IS 101 felújított, workshop termében került megrendezésre.
A további 11 alkalom során a Campuson, valamint szervezett cég- és kamara látogatáson találkoznak egymással a mentorok, előadók és a hallgatók.

A korábbi alkalmakhoz hasonlóan ezúttal is rendkívül gyorsan betelt a létszámkeret.
A tantárgy felelősei: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Szervezeti Tanszékének egyetemi tanára és Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségének elnöke.

A megnyitó előadáson Molnár Albert ismertette a féléves tematikát és a kamara működéséről adott átfogó információt. A mentorok részéről Miklósy Lajos (IPARTECHNIKA Menedzser Kft.) és Ferenczi Katalin (Ferenczi Fémipari Kft.) bemutatkozását hallhattuk, akik ismertették, hogy a félév során az üzleti tervezésnek mely gyakorlati vonatkozásaiban lesznek a hallgatók segítségére.


A félévnyitó előadás prezentációja letölthető innen »»»

A Kisalföld Hírportál beszámolója ITT olvasható »»»

A GyőrPlusz híradó tudósítása megtekinthető ITT »»»

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök