Elindult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2024. tavaszi féléve

A félévnyitó előadásra február 6-án került sor a kamara székházában.

IMG_9614.jpg

A 2023/2024. tanév tavaszi félévében 23 fős létszámkerettel indult el a Kamara a vállalkozásokért tantárgy a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem együttműködésében. Az első előadásnak hagyományos módon, ismét a kamara székháza adott otthont. 
A további 12 alkalom során a campuson és szervezett céglátogatásokon találkoznak egymással a mentorok, előadók és a hallgatók.

Az elmúlt szemeszterekhez hasonlóan ezúttal is gyorsan betelt a létszámkeret. A kurzus népszerűségét a változatos hallgatói összetétel is bizonyítja, összesen hat szak hallgatója vette fel a tantárgyat. Bizakodva várjuk a vállalkozás ötleteket, amelyekben a tantárgy mentorai és előadói továbbra is alapos, személyre szabott támogatást nyújtanak a tanítványoknak.

A tantárgy felelősei: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Marketing Tanszékének egyetemi tanára és Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Győri Térségének elnöke.

A megnyitó előadáson Ferenczi Katalin (Ferenczi Fémipari Kft.), Lendvay Patrik (Lendvay Event Kft.), Molnár Imre (Pannónia Könyvvizsgáló Kft.) és Szabó László (OTP Bank Nyrt.) bemutatkozását hallhattuk, valamint ismertették, hogy a félév során az üzleti tervezésnek mely gyakorlati vonatkozásaiban lesznek segítségükre a hallgatói csapatoknak. Büszkén mutatjuk be a kurzus két új előadóját, Cseh Juditot, a Glovita Zrt. ügyvezetőjét és Dr. Mozsonyi Norbertet, a Print Brokers Team Kft. értékesítést támogató jogászát, akik előadó társaikhoz hasonlóan értékes tudást, hasznos ismereteket biztosítanak a hallgatóknak.

A tantárgyfelelősök ezt követően általánosan ismertették a tematikát és a kamara működéséről is átfogó információt adtak.


A félévnyitó előadás prezentációja letölthető innen »»»

Az előadásról készült fotógaléria megtekinthető cikkünk alatt.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png