Első Győri Zöld Expo – Kiállítói információk

IDŐPONTVÁLTOZÁS! – A kétnapos rendezvény az energiahatékonyság fontosságára és szemléletváltásra irányítja a gazdasági élet szereplőinek és a megye lakosságának figyelmét.

Első Győri Zöld Expo

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az energiahatékonyság fontosságára irányítja a gazdasági élet szereplőinek, illetve a megye lakosságának figyelmét. Első Győri Zöld Expo címmel kétnapos rendezvényt szervezünk, ahol az energetikai szemléletformálás lesz a középpontban. Szakmai előadások és kísérőprogramok fogják színesíteni az eseményt, ahol az Ön részvételére is feltétlenül számítunk! Csatlakozzon Ön is kiállítópartnerként az Első Győri Zöld Expohoz!

Időpont: 2020. június 26-27. (péntek-szombat) 10:00–17:00*

Helyszín: GYMSM KIK székház (9021 Győr, Szent István út 10/A)

*Március 11-e délután az "élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet" hirdetett ki a kormány. A koronavírus terjedésének megfékezésével kapcsolatos intézkedések között szerepel, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják. Ennek értelmében, tájékoztatjuk Önöket, hogy az Első Győri Zöld Expo időpontja 2020. április 24-25. helyett várhatóan 2020. június 26-27-én lesz.


Miért érdemes kiállítani az Első Győri Zöld Expon?

 • Izgalmas találkozópont a zöld megoldásokkal foglalkozó cégeknek,
 • Új üzleti partnereket, potenciális céges és lakossági vásárlókat ismerhetnek meg,
 • Tájékozódhatnak a legújabb irányokról, amelyek a zöld energia témakörében hódítanak,
 • Megjelenési lehetőség: reklámeszközeivel, bemutatótermékeivel népszerűsítheti cégét,
 • A kiállítói megjelenés térítésmentes.

Technikai információk:

 • 4 m2 illetve 6 m2 hely áll rendelkezésre kiállítónként az aulában és a kültéri sátorban. Kérjük, jelezze, ha nagyobb helyre tart igényt (pl. bemutatótermékek miatt)!
 • Biztosítani tudunk (igény szerint): standot/asztalt, széket, konnektort. Kérjük, nagyobb áramszükséglet esetén jelezzék igényüket! A hosszabbítót/elosztót a kiállítónak szükséges biztosítania.
 • A bepakolásra április 24-én 5:00–9:00 óra között van lehetőség.
 • Parkolási lehetőség a kamara területén a rendezvény miatt nem biztosított, a Révai parkolóház és a közterületi parkolók állnak rendelkezésre.
 • Kiállítónként két fő részére szendvicsebéded biztosítunk.
 • Lehetőséget adunk a cég megjelenésére kamarai felületeken.

 JELENTKEZÉSI LAP

További információ:
Tóthné Szabó Beatrix
Ipari Tagozat titkáraInfo blokk
+36 96 520-244
+36 20 227-7127
iparitagozat##kukac##gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök