Első Győri Zöld Expo – Kiállítói információk

A bejegyzés érvényessége lejárt!

IDŐPONTVÁLTOZÁS! – A kétnapos rendezvény az energiahatékonyság fontosságára és szemléletváltásra irányítja a gazdasági élet szereplőinek és a megye lakosságának figyelmét.

Első Győri Zöld Expo

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az energiahatékonyság fontosságára irányítja a gazdasági élet szereplőinek, illetve a megye lakosságának figyelmét. Első Győri Zöld Expo címmel kétnapos rendezvényt szervezünk, ahol az energetikai szemléletformálás lesz a középpontban. Szakmai előadások és kísérőprogramok fogják színesíteni az eseményt, ahol az Ön részvételére is feltétlenül számítunk! Csatlakozzon Ön is kiállítópartnerként az Első Győri Zöld Expohoz!

Helyszín: GYMSM KIK székház (9021 Győr, Szent István út 10/A)

Március 11-e délután az "élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet" hirdetett ki a kormány. A koronavírus terjedésének megfékezésével kapcsolatos intézkedések között szerepel, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják.

Ennek értelmében, tájékoztatjuk Önöket, hogy az Első Győri Zöld Expo időpontját elhalasztjuk. Az eseményt azonban nem töröljük. Későbbi dátummal, de minimum ugyanakkora lelkesedéssel megrendezzük. További részletek hamarosan!


Miért érdemes kiállítani az Első Győri Zöld Expon?

 • Izgalmas találkozópont a zöld megoldásokkal foglalkozó cégeknek,
 • Új üzleti partnereket, potenciális céges és lakossági vásárlókat ismerhetnek meg,
 • Tájékozódhatnak a legújabb irányokról, amelyek a zöld energia témakörében hódítanak,
 • Megjelenési lehetőség: reklámeszközeivel, bemutatótermékeivel népszerűsítheti cégét,
 • A kiállítói megjelenés térítésmentes.

Technikai információk:

 • 4 m2 illetve 6 m2 hely áll rendelkezésre kiállítónként az aulában és a kültéri sátorban. Kérjük, jelezze, ha nagyobb helyre tart igényt (pl. bemutatótermékek miatt)!
 • Biztosítani tudunk (igény szerint): standot/asztalt, széket, konnektort. Kérjük, nagyobb áramszükséglet esetén jelezzék igényüket! A hosszabbítót/elosztót a kiállítónak szükséges biztosítania.
 • A bepakolásra április 24-én 5:00–9:00 óra között van lehetőség.
 • Parkolási lehetőség a kamara területén a rendezvény miatt nem biztosított, a Révai parkolóház és a közterületi parkolók állnak rendelkezésre.
 • Kiállítónként két fő részére szendvicsebéded biztosítunk.
 • Lehetőséget adunk a cég megjelenésére kamarai felületeken.

 JELENTKEZÉSI LAP

További információ:
Tóthné Szabó Beatrix
Ipari Tagozat titkáraInfo blokk
+36 96 520-244
+36 20 227-7127
iparitagozat##kukac##gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök