Munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyam Győrben és Kapuváron

Kamaránk a Bia-Med Bt. együttműködésével munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamot hirdet győri és kapuvári képzési helyszínekkel. Jelentkezzen Ön is a képzésre!
Elesőegély.png

HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK

KAPUVÁR:

  • 2024. március 26. (kedd) 08:00–14:00
  • Kapuvár, Győri út 2. – Rábaközi Művelődési Központ

GYŐR:

  • 2024. március 27. (szerda) 08:00–14:00
  • Győr, Szent István út 10/A – Kamara székháza, 310. oktatóterem

A munkahelyi alapszintű, 6 órás, vizsgával záruló tanfolyam sikeres teljesítése esetén a résztvevők névre szóló tanúsítványt kapnak. A tanúsítvány a rendeletben (3/2002 (II.8.) Sz-Cs-M-EüM együttes rendelet 20. §-a) meghatározott 2 évig érvényes.
Az 1993. évi XCIII. törvény 46. §-a értelmében a munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

A munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet 20.§ (1) értelmében minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést, vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani. 

A képzés keretében a résztvevők

  • megismerik a korszerű elsősegélynyújtás általános szabályait, alapfogalmait, módszereit és eszközeit,
  • megtanulják a félautomata defibrillátor használatát,
  • az elméleti képzésen túl gyakorlati feladatokon keresztül sajátíthatják el a különböző elsősegélynyújtási technikákat (ambu baba),
  • az esetleges későbbi munkahelyi balesetek során megfelelő felkészültséggel és hozzáértéssel képesek ellátni munkatársukat.

A képzés a Felnőttképzési Törvényben előírtaknak megfelelően történik, az adatok a FAR rendszerben kerülnek feltöltésre. A képzés gyakorlatorientált, ezért a kiképzett elsősegélynyújtó munkavállaló szükség esetén magabiztosan fog segítséget nyújtani.

  • A tanfolyam részvételi díja önkéntes kamarai tagok részére: 13.000 Ft / fő
  • Regisztrált vállalkozásoknak: 16.000 Ft / fő

A számlát a Bia-Med Egyészségügyi Szolgáltató Bt. (Felnőttképzési nyilvántartási száma: 00040-2011) állítja ki a résztvevők részére. Jelentkezését az online jelentkezési felületen 2024. februrár 20. (kedd) 12 óráig várjuk.

Kapuvári képzésre jelentkezés ITT!
Győri képzésre jelentkezés ITT!

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy jelen rendezvényünk keretében kép- és hangfelvétel készítésére kerülhet sor, mellyel kapcsolatban a kamara adatvédelmi tájékoztatóját ITT tekintheti meg.


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos
Tel.: +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png