Energia és véráramlás értelmezése a meridiánokon keresztül

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Könyvbemutató a Kézműipari Tagozat és a Meridián Club Győr közös szervezésében.

"Akkor kezdj el dolgozni, amikor felkel a nap és akkor menj pihenni amikor lemegy." /kínai mondás/


Bizonyára mindenki érzett már egyszer-másszor valamiféle titokzatos, megmagyarázhatatlan fájdalmat valahol a testében. A testben és testen megjelenő fájdalom sokat elárul azokról a folyamatokról, amelyek odabent folynak. Ez a meridián diagnosztika, a testről olvasás egyik kulcsfontosságú módszere.

A kí­nai fel­fo­gás sze­rint föld és ég kö­zött min­den a jin és a jang elve és az öt elem, a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz sze­rint ren­de­ző­dik el.  A jin és a jang, va­la­mint az öt elem min­dig köl­csö­nös kap­cso­lat­ban áll­nak egy­más­sal:ha az egyik elem egyen­sú­lya meg­bom­lik, ak­kor egész szer­ve­ze­tünk ener­gia­áram­lá­sa za­vart szen­ved.

A kínai gyógyászat nagyon régi és rejtélyes tudomány és teljes egészében tapasztalaton alapuló tudás. A meridián csatornákon keresztül történő kezelés legfontosabb jellemzője, hogy aktiválja a beteg saját szervezetét és regeneráló képességét. Ezt egészíti ki a tápanyagok pótlása, mely befejezi a sejtregenerálódási folyamatokat.

 

Ha Önt is érdekli a kínai gyógyászat, várjuk szeretettel egy előadással egybekötött könyvbemutatóra!

Dedikál a szerző barátja, a könyv fordítója.


 


 

Időpont: 2023. március 20. (hétfő) 17:00

Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ,  Klauzál terem

                  (9021 Győr, Szent István út 10/a)Előadó: Zhang Edit (meridián szaktanácsadó és tréner, nemzetközi táplálkozási szakértő)


 

 

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

 

 
 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök