Építőipari vállalkozások meglátogatása Győrújbaráton

Az Ipari Tagozat folytatja tagjainak meglátogatását. Ezúttal az építőipari vállalkozások közül a Dávidbau Építő és Faipari Kft-nél és a Daru Unió Plusz Kft.-nél jártunk.

Az Építőipari Szakmai Osztályt erősítő tagvállalkozásunknál, a Daru Unió Plusz Kft.-nél jártunk, ahol Csepregi Imre ügyvezető és Csepregi Zsolt cégvezető fogadta Varga Szabolcsot, az Építőipari Szakmai Osztály elnökét és Tóthné Szabó Beatrix tagozati titkárt. A céget 2006-ban alapították, szakemberei több évtizedes, építőiparban és gépiparban szerzett tapasztalattal rendelkeznek az autódaruval történő anyag- és eszközmozgatás területén. Tevékenységük alapvetően az észak-dunántúli régióban történik, de teljesítik ügyfeleik megbízásait az ország egész területén és még azon túl is.


Győrújbaráti látogatásunk következő helyszínén Dávid Ferenc és felesége, a DÁVIDBAU Építő és Faipari Kft. tulajdonosai fogadtak minket.
Az építő és faipari vállalkozás 40 éve meghatározó piaci szereplőként van jelen a megye építőipar piacán. Fő tevékenységi körükbe tartozik a lakóépületek-, iroda-, közoktatási- és raktár épületek valamint ipari létesítmények generál kivitelezése, emellett saját tulajdonú ingatlanfejlesztéssel és ingatlanforgalmazással is foglalkoznak. A Dávidbau Kft. által kivitelezett épületek főként Győr-Moson-Sopron vármegyében találhatóak, de az ország egyéb területén is láthatóak a cég megvalósult projektjei.

Mint minden partnerlátogatáskor, úgy ezúttal is megbizonyosodtunk arról, hogy az önkéntes kamarai tagok igényeinek felmérésére a személyes találkozások a leghatékonyabbak.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:
9021 Győr, Szent István út 10/A
Tóthné Szabó Beatrix
Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök