Eredményesen lezajlott a májusi Munkaügyek Világa

Az esemény témája a harmadik országbeli munkavállalók jogszerű foglalkoztatása volt.

A rendezvény 203. május 25-én, a Hotel Famulus Budapest termében zajlott, ahol képviselték magukat a foglalkoztatók, munkaerő-kölcsönzők, külföldi munkavállalók, koordinátorok és nem utolsó sorban az idegenrendészeti hatóság. A résztvevők számára lehetőség nyílt előadások és kerekasztal-beszélgetések meghallgatására, tapasztalatcserére és konzultációra, ugyanis a munkaerő kölcsönzésben tapasztalt vállalkozások kiállítói standjukon álltak a látogatók rendelkezésére. Ezúton is köszönjük a Pannon-Work Zrt. és a Sun One Hungary Kft. közreműködését!

A program első felében Torma Beáta, az Edutax Kft. jogi szakokleveles munkaügyi auditora és okleveles munkavédelmi szakembere beszélt előadásában arról, hogyan lehet 3. országbeli munkavállalókat foglalkoztatni Magyarországon, megosztotta gondolatait a külföldi toborzásról, valamint ismertette az engedélyezés menetét.

A rendezvény folytatásában bemutatkozott a Panonn-Work Zrt. Baksy Marianna marketing és PR vezető képviseletében, majd Farkas Tünde, a cégcsoport nemzetközi toborzásvezetője tartotta meg előadását Beillesztés – vállalati integráció témában.
Dr. Borsa Csaba r. ezredes, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóság igazgatója számolt be idegenrendészeti hatósági tapasztalatairól.

Zárásként pedig egy rendkívül hasznos panelbeszélgetést követhettünk figyelemmel, Torma Beáta moderálásával. A beszélgetésben részt vettek: Dobos Diána – SÖKE Hungária Kft., Farkas Tünde és Szvincickij Vitálij – Pannon-Work Zrt. és Dr. Borsa Csaba r. ezredes.

A következő Munkaügyek Világa esemény várhatóan szeptemberben kerül újra megrendezésre. Az időponttal és témával hamarosan jelentkezünk, kísérje figyelemmel honlapunkat vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Fotógalériánkat tekintse meg cikkünk alatt!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök