Félévzáró értékelést tartottak a Kamara tantárgy mentorai, előadói

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Sikerrel zárult a Kamara a vállalkozásokért tantárgy modulzáró találkozója.

A Kamara a vállalkozásokért tantárgy 2021 tavaszi féléve online előadások formájában valósult meg.
"Bár a virtuális tér nem helyettesíti a személyes találkozást és tudásátadást, nagy öröm, hogy az egyetem és a kamara együttműködésének köszönhetően ebben a megváltozott helyzetben is lehetővé tudtuk tenni a hallgatók féléves feladatainak teljesítését" – hangzott el Molnár Albert Győri Térség elnökének köszöntőjében, melyben megköszönte a mentorok, előadók közös munkáját és a támogatást, ami lehetővé tette az évek során – és most a pandémiás helyzetben is – kivitelezni a tantárgyat. "Nem cél, hogy vállalkozókat „neveljünk”, azonban cél az értékek átadása, a vállalkozói mentalitás átadása, valamint az életképes üzleti terv elkészítési metódusának megtanítása."
Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta tantárgyfelelős gondolatai szerint "a pandémiás helyzet felhívta mindenkinek a figyelmét arra, milyen nagy szerepe van a vállalkozásoknak az életünkben. Mindenkinek látnia kell, mennyire fontos, hogy jól működjenek a vállalkozások, mint a gazdaság alapjai."
Professzor asszony és a kamarai általános alelnök köszönetet mondtak a kamarai és egyetemi együttműködésért, a támogatásért, a közös munkáért, a hallgatók mentorálásért, az értékes időért, amit rájuk szántak.
Bízunk abban, hogy az előttünk álló őszi félév során már személyes jelenléttel kezdődik az egyetemi oktatás és a megszokott körülmények között folytatódik a munka.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök