Folytatódott a "Kereskedj az online térben!" rendezvénysorozatunk

A bejegyzés érvényessége lejárt!

2022. április 13-án lezajlott a "Kereskedj az online térben!" második rendezvénye a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

Az eseményt Molnár Albert, a Győri Térség elnöke nyitotta meg, majd Lendvay Patrik, a klubesemény házigazdája és projektfelelőse köszöntötte és ismertette aktivitásunk céljait, amelyek első sorban a hagyományos értékesítési módot folytató KKV-k figyelmének felhívása a megváltozott piaci viszonyokra, és a digitális kereskedelem fontosságának terjesztése. Ez alkalommal az online marketing eszközökről és hatékony alkalmazásukról volt szó.

Farkas Norbert, a Pannako képviseletében a közösségi média fontos szerepéről tartott szakmai előadást egy esettanulmány bemutatásán keresztül.

Az online marketing social média felületeken keresztül történő hatékony alkalmazásának prezentálását követően bemutatkozott Hordósné Rédei Bernadett és Nagy Szabolcs, az R-BIS Kft. és BSF Média képviseletében. Nagy Szabolcs előadásában felhívta a résztvevők figyelmét az online megjelenés létfontosságára, célok megfogalmazására, valamint a letisztult, felhasználó- és mobilbarát platformok kialakítására.

A két szakmai előadást egy kötetlenebb hangvételű pódiumbeszélgetés követte Lendvay Patrik irányításával. Beszélgető partnerei Csobayné Pintér Éva, az Original Balance Kft. ügyvezetője, valamint Németh Ferenc, a TUTTI Kft. kereskedelmi igazgatója voltak. Bár a két vállalkozás tevékenysége és ebből adódóan profilja is eltérő, abban mindannyian egyetértettek, hogy a megfelelő online marketing tevékenységek érdekében szükséges szakember segítségét kérni.

 

Farkas Norbert prezentációja ITT elérhető »»»

Nagy Szabolcs prezentációja ITT elérhető »»»

Németh Ferenc prezentációja ITT elérhető »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök