GlobaliSME

Tréning program megvalósítása a kis- és középvállalkozások nemzetközi piacra jutásának elősegítéséhez.

Globalismelogo

Futamidő: 2010. december 1. - 2012. augusztus 31.

Folyamat: Kérdőíves felmérés az igényekről, kiértékelés, képzésszervezés

Program: Leonardo da Vinci Innovációtranszfer program

A projekt valójában egy tréningprogram a vállalkozások nemzetközi piacra jutásának elősegítéséhez. Célja, hogy egy Olaszországban elkészített képzési programot átdolgozzanak a magyarországi és ciprusi sajátosságokat figyelembe véve annak érdekében, hogy a magyar és ciprusi vállalkozások hatékonyan tudjanak megjelenni a külföldi piacokon. A projekt neve is magában hordozza az üzenetét. A „globalisme” szó a nemzetköziesedésre utal, az SME mozaikszó a kis-és középvállalkozás angol megfelelője.

 

A program során két képzésre kerül sor, amin a vállalkozások vezetői, munkatársai sajátíthatják el azokat az anyagokat és fogásokat, amelyek segítségével a vállalkozások könnyebben meg tudnak jelenni a külföldi piacon, ezáltal új üzleti kapcsolatokat tudnak létesíteni, hatékonyabb üzletfejlesztést tudnak megvalósítani. A program része egy elemző, feltáró modul is, amely megvizsgálja az adott vállalkozás működését, rávilágít az esetleges problémákra és ezek kiküszöbölésére megoldási javaslatot is nyújt.

 

Kérdőív útján megkérdezzük Önt és vállalkozását, milyen információra, tudásra van szüksége ahhoz, hogy sikeres lehessen a külföldi piacon. A beérkezett válaszok alapján elkészítjük a tréning anyagát a vállalkozások részére. Tréninget szervezünk.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elkötelezett, hogy a vállalkozásokat segítse a külföldi piacra jutásban. Kamaránk tevékenységével a vállalkozásokat célozza meg annak érdekében, hogy az üzleti sikerük külpiacon is megvalósuljon. 

 

Projektmenedzser: Pethő Dorina

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök