Győr. Ipar. Történelem – új tematika a művészeti tárlat programjában

Győr. Ipar. Történelem – ezzel a hármas tematikával folytatódik a Széchenyi Open Art Night monumentális művészeti tárlat.

Győr idén ünnepli királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. Mint ismert, ebből az alkalomból a Széchenyi István Egyetem, a Győri Egyházmegye és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy több hónapon át, az esti órákban „nyitva tartó” szabadtéri kiállítást ad ajándékba a város polgárainak és az ide látogatóknak: a Széchenyi Open Art Night keretében homlokzatokra kivetítve, monumentális méretekben mutatják meg azokat a kincseket, amelyek templomokban, múzeumok, intézmények kiállítótereiben láthatók.

Ezúton hívjuk fel a figyelmüket, hogy a Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus épületén, a Karmelita templomnál és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalnál lévő kivetítőkön július 12-én, hétfőn 21 órakor elkezdődik a Széchenyi Open Art Night harmadik tematikájának vetítése, amelynek címe: Győr. Ipar. Történelem

A harmadik tematika hivatalos megnyitó ünnepsége a Győr-Moson Sopron Megyei Kormányhivatalnál kihelyezett kivetítő helyszínén lesz július 12-én, hétfőn 21 órakor.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök