Hatékony kapcsolatépítés a kamarában

Kamaránk számára rendkívül fontos, hogy tagjaink önkéntes tagságukból a lehető legtöbbet profitálják. Ezt a célt szolgálta kapcsolatépítő workshopunk.

Online kapcsolatépítő workshopot szerveztünk november 24-én annak érdekében, hogy önkéntes tagjaink a lehetős legtöbbet profitálhassák kamarai tagságukból.

A workshop keretében Szabó László (OTP Bank Nyrt.) és Jagodics Tamás (Cégmenedzser Szoftver Kft.) kamarai tisztségviselőink tájékoztatták a résztvevőket a kamara értékeiről, vállalkozások számára kinált lehetőségeiről és azokról a releváns témákról, melyekkel hozzájárulhatunk a megyében működő vállalkozások eredményes és sikeres működéséhez, információkkal történő ellátásához. A kamara célja a fejlődési irányok kijelölése, a lehetőségek felkutatása, az együttműködések kialakítása és a gazdaságfejlesztési elképzelések megvalósítása.

November 24-i programunk résztvevői:

Név

Cégnév

Kálóczi Imre

Duna IS Information 2004 Bt.

Nagy Zoltán

Infoartnet Kft.

Mátis László

FM Solutions Kft.

Szarvas Krisztina

Preciz Mérleg Kft.

Tóvári Zsófia

WeRVio

Batha József

Raabsafe Kft.

Aladár Orbán

JobbJob

Torma Petra

Karbantarto.hu Kft.

Horváth Erika

Sza-Ho Group Kft.

Jagodics Tamás

Cégmenedzser Szoftver Kft.

Szabó László

OTP Bank Nyrt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a megváltozott körülmények ellenére is rendszeresen szervezi kapcsolatépítést, információátadást és gazdaságfejlesztést támogató rendezvényeit, melyre szeretettel várja a fejlődésre nyitott vállalkozásvezetőket.

Online találkozóink keretében is kötetlen hangulattal, kamarai információkkal, üzletfejlesztési és kapcsolatépítési tanácsokkal várjuk a vállalkozások képviselőit!

Találkozzunk 2021-ben is kapcsolatépitő eseményeinken!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök