A Szolgáltatási Tagozat évzáró ünnepi gálaműsora

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Kamaránk Szolgáltatási Tagozata ismét színvonalas, szórakoztató évzáró műsorral zárja üzleti évét.

gálaműsor

Az év vége közeledtével szeretnénk megköszönni Tagjainknak és Partnereinknek azt a bizalmat és együttműködést, mellyel ebben az évben is lehetővé tették a szolgáltatási tagozat eredményes működését.
A bővülő tagság, a tagjainkkal kialakított közvetlen kapcsolatok, a vállalkozásoktól érkező javaslatok újabb lehetőségeket nyitottak számunkra.

A Szolgáltatási Tagozat elnöksége nevében szeretettel meghívjuk Kamarai Tagjainkat a Tagozat Évzáró Ünnepi Gálarendezvényére és az azt követő beszélgetésre, kapcsolatépítésre, melyet 2019. december 9-én, hétfőn 17.00 órai kezdettel tartunk a Gy-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

A rendezvényen 2019-ben is garantált a fergeteges hangulat, melynek során meglepetés produkciók és fellépők színesítik az estet.

Időpont: 2019. december 9. (hétfő) 17:00
Helyszín: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székház (9021 Győr, Szent István út 10/A)

A program során étel- és italspecialitások, igazi magyar csemegék és jó hangulat várja a kamara Szolgáltatási Tagozatának tagjait.

Ünnepeljük együtt a Szolgáltatási Tagozat 2019. üzleti évét!
Idén is számítunk részvételére!

A gálarendezvényen történő részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az online jelentkezési lap kitöltésével 2019. december 8. (vasárnap) 12 óráig várunk!
A Szolgáltatási Tagozat elnöksége nevében számítunk Tagjaink érdeklődésére!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png