Hír Szolgáltatási tagozat

Sed fringilla, enim eget faucibus iaculis, ipsum nibh lacinia nibh, non dignissim tortor ligula vitae eros. Phasellus posuere semper finibus.

New Generation Klub első félévi aktivitásai – Találkozzunk szeptemberben!

A kamara Szolgáltatási Tagozatában működő New Generation Klub 2020. első félévben is rendszeresen szervezte kapcsolatépítésen alapuló, szakmai tartalommal teli eseményeit, megismertette az érdeklődőkkel a küldetését és azt az eszmeiséget, mely alapján célunk, hogy az itt tanult módszerekkel egyre magasabb szintre fejlesszük az általunk képviselt vállalkozásokat. Találkozzunk 2020. második félévben is a New Generation Klub rendezvényein!

Tovább

Ünnepélyes keretek között zárult a 7. győri Plato program

Inspiráló tudásmegosztással és élményekkel teli évet zárt a kamara Plato 7-es csoportja.

Tovább

Újra együtt a KKV Klubban

A KKV Klub „Újra együtt” elnevezésű programján az érdeklődő vállalkozásvezetőknek ismét lehetőségük volt személyesen találkozni, egy inspiráló közösségben egymástól tanulni, kapcsolatokat építeni és jól érezni magukat.

Tovább

A személyes motiváció kérdéseit elemeztük a New Generation Klub májusi előadásán

A New Generation Klub májusi összejövetelén a személyre szabott motiváció kérdéseit helyeztük a középpontba, illetve a megváltozott helyzetből adódó kihívásokkal foglalkoztunk és teljesen új nézőpontokból világítottunk rá a jövőbe mutató megoldásokra.

Tovább

Nyitottság, alkalmazkodás, gyors reagálás – A siker tényezőiről beszélgettünk a KKV Klubban

A virtuális KKV Klub május 26-i rendezvényén alkalmazkodásról, kezdeményező vállalkozói magatartásról és a lehetőségek felismeréséről osztottunk meg gondolatokat az érdeklődőkkel. Tekintse meg a rendezvényről készített felvételt ITT!

Tovább

Követeléskezelésről, kintlévőségek behajtásáról osztottunk meg információkat a KKV Klubban

A Nemzetközi Követeléskezelő Kft. képviseletében Farkas Gyula tulajdonos 20 éves szakmai tapasztalattal a birtokában osztotta meg érdeklődőinkkel a követeléskezelésben és a kintlévőségek behajtásában rejlő lehetőségeket.

Tovább

A KKV Klub a csökkentett munkaidőre igényelhető bértámogatás adminisztrációs folyamatát tárgyalta

A KKV Klub virtuális rendezvényén gyakorlati tanácsokat adtunk a csökkentett munkaidőre járó bértámogatás és a K+F támogatás igénylésének adminisztrációs folyamatáról.

Tovább

Kríziskezeléssel kapcsolatos videósorozatot indított a Győri Tréning

2020. március 23-án indult el a Győri Tréning Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján a Maradj Talpon! kríziskezelő beszélgetés. A videósorozat eddigi részeit több mint 1300-an látták.

Tovább

A KKV Klub május 12-i előadásának vendége Krisán László a KAVOSZ vezérigazgatója volt

A kamarában működő KKV klub a járvány időszakában is aktualitásokkal, a vállalkozások számára hasznos és hiteles információkkal áll a cégvezetők rendelkezésére. Célunk, hogy aktuális információkkal, gyakorlati tanácsokkal segítsük a vállalkozásokat.

Tovább

Oxford Nyelviskola: Kontakt helyett online – alternatív lehetőség a nyelvoktatásra

"Az online képzés a jövőben sem veszi át teljesen a kontakt órák helyét, de bebizonyosodott, hogy működik, segítségével a távolságok áthidalhatóak és a diákjainknak bárhonnan, bármikor tudunk órát tartani."

Tovább

Összefogást, inspirációt, közösséget és lehetőségeket teremtünk a válságban is

A Szolgáltatási Tagozat aktív közösségszervező tevékenységével a COVID-19 járvány kapcsán kialakult helyzetre is azonnal szakértői válaszokkal reagál.

Tovább

Győrfi Pál és Dr. Kiss Imre voltak a virtuális KKV Klub vendégei – Videó

Annak érdekében, hogy a gazdaság újraindulásakor a vállalkozások sikerrel vegyék az akadályokat és mindent megtegyenek a munkavállalóik egészségvédelme érdekében, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője és Dr. Kiss Imre Megyei Tisztifőorvos a KKV Klub április 30-i rendezvényén ismertették a legfontosabb egészségvédelmi tudnivalókat.

Tovább

Ózon – Nett: környezetbarát, vegyszermentes és gyors tisztítás

Az Universal Travel Kft. – külföldi szakmai utak szervezésére specializálódott vállalkozás – a megrendelések elmaradása miatt új üzletágat indított és azonnal átállt a gyors és hatékony ózonos fertőtlenítés szolgáltatás nyújtására.

Tovább

Marketing tippek és finanszírozási tudnivalók a New Generation Klubban – Hanganyaggal!

A túlélés kulcsa a megváltozott helyzethez történő alkalmazkodás. Meghívott szakértőink marketing tippeket adtak és a legújabb finanszírozási tudnivalókat ismertették meg érdeklődőinkkel a New Generation Klub április 22-i összejövetelén.

Tovább

KKV Klub – A PwC szakértőjével elemeztük az új kormányrendelet munkajogi vonatkozásait

A megújult virtuális KKV Klub április 21-i eseményén a PricewaterhouseCooper Legal szakértőjének bevonásával a gazdaságvédelmi mentőcsomag munkajogi kérdéseit tárgyaltuk. Jogszerű és hiteles információk a legszakavatottabb szakértőtől!

Tovább

HozdL – Innovatív megoldás a csomagszállításban

A járványügyi helyzetben az eddiginél is több felelősség hárul a logisztikai cégekre, a ViddL pedig igyekszik a futárszolgálatokra nehezedő kihívást a legkomolyabban venni. A startup új szolgáltatást indított: HozdL elnevezésű megoldásuk segíti az embereket a járványügyi helyzetben.

Tovább

A KKV Klub az új jogszabályok értelmezésével segítette a vállalkozásokat

A virtuális KKV Klub április 9-i eseményén a kormányzat március közepén bejelentett gazdasági mentőintézkedéseit és az április 7-én bemutatott gazdaságélénkítő javaslatok vállalatok működésére gyakorolt hatásait tekintettük át.

Tovább

A KKV Klub segítő kezet nyújt a vállalkozásoknak a bajban is

A kamarában működő KKV Klub szakmai információkat nyújt és az összefogás lehetőségét kínálja a vállalkozások részére. Virtuális rendezvényein a válság túléléséhez, a munkaerő megtartásához és a vállalkozások fennmaradásához nyújt hasznos útmutatót. Tartsanak velünk programjainkon!

Tovább

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök