Színes programok az Idegenvezetők Világnapján Győrben

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Nagy érdeklődés kísérte az Idegenvezetők Világnapja ingyenes győri programjait.

A GYMSM KIK Kereskedelmi Tagozat Turisztikai Szakmai Osztálya 2022. február 27-én rendezte meg az Idegenvezetők Világnapja győri programjait.

A regisztrálók két sétára jelentkezhettek be, az I. Szerepcsere-sétára és a 8. Staféta-sétára. A Szerepcsere-sétán idegenvezetőnk, Csobayné Pintér Éva volt a séta házigazdája, de időnként a mikrofonját egy rövid időre azoknak a kiválasztott jelentkezőknek engedte át, akik ki szerették volna magukat próbálni egy szerepcserével.  Vendég idegenvezetőink Bint Dóra, a Bécsi Kávéház tulajdonosa, idegenvezető; Nagy Mária, a győri Széchenyi István Egyetem könyvtárosa; valamint Csobay József fogász, fogműves mester, idegenvezető voltak, akik egy-egy látnivaló kapcsán meséltek érdekes történteket a vendégeknek. Vendég idegenvezetőink emlék oklevelet kaptak. A délután második sétáján, az immáron 8. Staféta-sétán, a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői, Csobayné Pintér Éva, Faragó Szilvia és Kauker Bálint kalauzolták az érdeklődőket, ízelítőt adtak a tavasszal induló új tematikus sétákból.

A program a  Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával, a GyereGyőrbe Tematikus Városnézések és Élményprogramok szervezésében valósult meg. A meghirdetett "legjobb vendég idegenvezető" pályázatra, 2022.03.03., csütörtök 12 óráig várják vendégeink szavazatait, hogy segítségükkel megválaszthassuk 2022-es I.Szerepcsere-séta legjobb vendég idegenvezetőjét!

https://www.gyeregyorbe.hu/varosnezo-setaink/aktualis-programunk/szavazas-a-legjobb-vendeg-idegenvezetore 

Fotó: Csobay Dániel fotográfus 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök