INCOTERMS 2020. – Kérje szakmai anyagunkat!

Amennyiben Ön is szeretné megismerni a nemzetközi szállítmányozásban, fuvarozásban használt szokványokat, kérje szakmai anyagunkat!

Incoterms

A Szolgáltatási Tagozat keretében működő Vámklub és a Magyar Vámügyi Szövetség szakmai fórumot szervezett a 2020. év aktuális kihívásairól, az INCOTERMS 2020. és a Brexit legfontosabb tudnivalóiról.

Az INCOTERMS 2020. a nemzetközi szállítmányozásban, fuvarozásban használt szokványok gyűjteménye, amely a felek közötti kár- és költségviselés különböző fuvarparitások szerinti alkalmazási szabályait tartalmazza. A paritások tudatos és pontos használata jelentős ismeret a beszerzést végző logisztikusoknak, mivel jelentős pénzügyi előnyöket teremthet a vámalakiságok végrehajtása és a kapcsolódó vám- és áfaterhek fizetése szempontjából.


 

A 2020. évtől alkalmazható új szabályok kapcsán fontos áttekinteni az új részeket, a módosítások gazdasági hatásait és a leggyakrabban használt paritások lényeges jellemzőit.

Nietsch Tamás, a Magyar Vámügyi Szövetség Szakmai és Nemzetközi Bizottságának elnöke kiemelkedő szakmai ismeretekkel bír az ellátási lánc menedzsment, a származás és a nemzetközi kereskedelmi ügyletek terén. Közreműködő tagja volt az INCOTERMS 2020. megújításának és első kézből származó információkat oszt meg a bevezetéssel kapcsolatos kaliforniai konferencián elhangzottakról.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök