Júniusban Kapuváron találkoztak a mikro- és kisvállalkozások

Inspiráló közösségi élmény, vállalkozói sikertörténetek, üzleti kapcsolódások, egymástól tanulás, közös fejlődés, tapasztalatcsere és támogatás felsőfokon – Ez a mikro- és kisvállalkozók önfejlesztő közössége.

4L4A1430.jpg

 

Immár negyedik alkalommal találkoztak a mikro- és kisvállalkozások a kamara támogatásával működő közösségben, ahol ezúttal vállalkozói kihívásokról, kitartásról, újrakezdésről és motivációról osztották meg egymással tapasztalataikat a térség kezdő vállalkozói, ötletgazdái, tudásra, információra és közösségre vágyó alkotói, hobbistái és szakemberei.

A Nagy Barbara és Németh Ibolya támogatásával működő kamarai közösségben a résztvevők minden alkalommal értékes szakmai információkkal gazdagodnak, megoszthatják egymással tapasztalataikat, üzleti kihívásaikat, megoldásra váró problémáikat, miközben megismerik egymás működési modelljeit, jól bevált üzleti gyakorlatait és a fejlődés útjára lépnek. 
A legutóbbi találkozón Sárvár Anita vállalkozó, lakberendező, oktató, asztalos végzettséggel rendelkező, magát az élet számos területén kipróbáló vállalkozó inspiráló személyiségével hatalmas motivációt adott a mikro- és kisvállalkozások, ötletgazdák számára.

A mikro- és kisvállalkozói önfejlesztő közösség júniusi találkozója is azt bizonyította, hogy közösségben az erő.  A találkozó keretében Nagy Ildikó ügyfélkapcsolati vezető bemutatta a kamara értékeit, vízióit és a vállalkozók részére elérhető szolgáltatásait, Erdős Vilmos Fertő-Rábaközi térségi irodavezető pedig a térség közösségének sikeres programjait és együttműködési lehetőségeit.

Találkozzunk a mikro- és kisvállalkozások szeptembertől folytatódó kamarai programjain és ismerjük meg egymást!

"Ez a program a VFF/44/5/2023 szerződésszámú projekt keretében, a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósult meg." 

További információ:
Nagy Ildikó
Ügyfélkapcsolati vezető
nagy.ildiko##kukac##gymsmkik.hu
+36 20 323 4139

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png