Kamara a vállalkozásokért előadás 2020.12.01.

A félévzáró előadáson a mentorok és a kamarai vezetők jelenlétében értékeltük az őszi félév eredményeit.

A "Kamara a vállalkozásokért" tartárgy 2020. őszi féléve személyes keretek között indult el, majd novembertől online előadások keretében folytatódott. E változás miatt a céglátogatások sajnos nem valósulhattak meg, illetve néhány további programpontot is kénytelenek voltunk módosítani, de nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a hallgatók a félév végéig aktívan látogatták az órákat, igénybe vették a mentorok segítségét és kiválóan teljesítették a követelményeket.

Ismét születtek olyan vállalkozási ötletek és üzleti tervek, amelyek aktuálisan felmerülő igényekre nyújtanak megoldást és valós üzleti körülmények között is megállnák a helyüket. A cégelemzési feladatot vállaló hallgatói csapatok is remekeltek.

A szorgalmas munka nagyszerű érdemjegyekben hozta meg a gyümölcsét. A tantárgyat sikeresen teljesítő hallgatók azonban nemcsak kreditpontokkal és szép érdemjegyekkel gazdagodtak, hanem a kamarai ismeretek és az etikus vállalkozói hozzáállás elsajátítására emlékeztető, névre szóló oklevélben is részesültek.

A "Best of" értékelésben részesülő csapatok prezentációit újra megtekinthettük, a féléves program megvalósulásából a tanulságot levontuk. A tavaszi félévben frissített tematikával fog folytatódni a kurzus.

Gratulálunk az eredményekhez!

Reméljük, hogy emlékezetes marad a közös munka és a hallgatók hasznára válik a megszerzett tudás, akár vállalkozóként, akár munkavállalóként  helyezkednek el a későbbiekben.

Kamaránk, a tantárgy mentorai, előadói és felelősei ezúton is sok sikert kívánunk a hallgatóknak a jövőbeli szakmai tevékenységükhöz és az esetlegesen megvalósuló vállalkozásaikhoz!

Bízunk a jövőbeli együttműködésben.

 

 


A tantárgy egyetemi felelőse: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszékének egyetemi tanára

A tantárgy kamarai felelőse és mentora: Molnár Albert győri térségi elnök

Mentoraink és előadóink:

Ferenczi Katalin - Ferenczi Fémipari Kft.

Gál Renáta - Marketing Empire Kft.

Miklósy Lajos - Ipartechnika Menedzser Kft.

Molnár Imre - Pannónia Könyvvizsgáló Kft.

Sáhó László - X-Holding Zrt.

Szabó László - OTP Bank Nyrt.

Sarkadi-Nagy Balázs - Engineerinstruments Kft.

Görcs Annamária, Csonka Szabolcs - Gimex Hidraulika Kft.

Horváth Szabolcs - Professio Klaszter

Paris Noble Anthony - Elevate Strategy Design Kft.

 

Köszönjük szíves közreműködésüket és támogatásukat, mellyel hozzájárultak a tantárgyprogram megvalósításához!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök