Kamara a vállalkozásokért tantárgy – 2022.03.29.

A tavaszi félév hetedik óráján Miklósy Lajos, az Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezető igazgatója és Molnár Albert, a kamara Győri Térségének elnöke tartottak előadást.

Az óra első felében Miklósy Lajos, az Ipartechnika Menedzser Kft. ügyvezető igazgatójának előadását követték érdeklődéssel a hallgatók. Az ügyvezető ismertette a sikeres projektmenedzsmentet befolyásoló kulcsfontosságú tényezők mellett azt is, hogy a projekt fázisok során mire kell kiemelt figyelmet fordítani, valamint egy felmerülő probléma esetén milyen megoldási lehetőségek állnak rendelkezésünkre. Már a projekttervezés során fel kell készülni az eltérésekre, hiszen csak a változás az, ami állandó. – rendkívül motiváló előadásában leginkább a folyamatos változásra hívta fel a hallgatók figyelmét Miklósy Lajos.

Az óra végén Molnár Albert, a Győri Térség elnöke és egyben a kamarai tantárgyfelelős szóban értékelte az első írásos beadandó munkákat, majd gyakorlati példák mentén hasznos tanácsokkal látta el a hallgatókat, felkészítve őket a második beadandó feladatra, amely keretében a pénzügyi terveket kell elkészíteniük.

Miklósy Lajos projekttervezésről szóló prezentációja ITT letölthető »»»

A soron következő beadandó feladat kiírása ITT letölthető »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök