Kamara a vállalkozásokért tantárgy - 2022.05.10.

A félévzáró előadáson tantárgyfelelőseink értékelték a tavaszi félév eredményeit.

A 2022. tavaszi félévben 13  alkalommal vettek részt személyesen a hallgatók a Kamara a vállalkozásokért tantárgyon. Örömmel tölt el bennünket, hogy a hallgatók nagy többsége nem csak aktívan látogatta a félév során az előadásokat, hanem igénybe vették a mentori segítséget, valamint sikeresen teljesítették a követelményeket.
A 15 hallgatói csapat által készített üzleti terveket, vállalkozás ötleteket kivétel nélkül a naprakészség jellemzi, az aktuális felmerülő igényekre nyújtanak megoldást a mai technológia felhasználásával. Többféle ágazatban születtek üzleti tervek, amelyek valós üzleti körülmények között is megállnák a helyüket. 

Az értékelési szempontok ismertetését megelőzően félévi összegzés keretében tantárgyfelelőseink, Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta és Molnár Albert biztató és hasznos tanácsokkal látták el hallgatóinkat, felhívták figyelmüket a lehetőségek kihasználására és az órán szerzett kapcsolati tőke jövőbeli fontosságára.

Az óra további részében a legjobb értékelésű üzleti terveket újra előadták a hallgatók a félévzáró előadáson megjelent mentorok, előadók és egyetemi kollégák előtt, majd a büszke hallgatók átvették elismerő oklevelüket.

Gratulálunk az eredményekhez! Bízunk benne, hogy emlékezetes marad a közös munka és a hallgatók hasznára válik a megszerzett tudás.

A Kamara, a tantárgy felelősei, mentorai és előadói ezúton is sok sikert kívánnak a hallgatóknak a jövőbeli szakmai tevékenységükhöz, céljaik megvalósításához.

A tantárgy egyetemi felelőse: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszék egyetemi tanára.
Kamarai felelőse és mentora: Molnár Albert, a Győri Térség elnöke

Mentoraink és előadóink:
Bardon-Gál Renáta – Bardon&Bardon Kft. (Marketing Empire)
Ferenczi Katalin – Ferenczi Fémipari Kft.
Görcs Annamária – GIMEX-Hidraulika Kft.
Horváth Szabolcs – Professio Fémipari és Szakképzési Klaszter
Jung-Simon Eszter – Simon Munkabiztonság Kft.
Lendvay Patrik – Greenpack Futárszolgálat
Miklósy Lajos – Ipartechnika Menedzser Kft.
Sarkadi-Nagy Balázs – Engineerinstruments Kft.
Szabó László – OTP Bank Nyrt.

 

Kérjük, tekintse meg fotógalériánkat a bejegyzés alatt! 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök