Kamara a vállalkozásokért tantárgy – 2023.02.21.

Az elevator pitch elvárásairól és a prezentálási technikákról tartott előadást Molnár Albert.

A félév harmadik óráján Molnár Albert, a Győri térség elnöke tartotta meg előadását. A tanóra első felében bemutatta az elevator pitch szerkezeti felépítését, szükséges tartalmi elemeit és kritériumait. Az üzleti prezentáció kötelező és opcionális pontjait teljes részletességgel, gyakorlati példákon keresztül ismertette az előadó.

A tartalmi elvárásokat követően a prezentációs technikákat is bemutatta interaktív előadásában Molnár Albert, és hasznos tanácsokkal látta el a hallgatókat az alkalomhoz illő öltözék viseléséről, az előadói gesztusok helyes alkalmazásáról, illetve a hallgatóság – első sorban a zsűritagok – figyelmének fenntartásáról. 

Nagy érdeklődéssel várjuk a hallgatók vállalkozás ötleteit, amelyeket első körben március 21-én mutatnak be. Először írásban adják majd be üzleti terveiket, amelyek kidolgozásához, pontosításához mentori segítséget vehetnek igénybe. 

Az óra végén a tantárgyfelelősök, Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta és Molnár Albert közösen tájékoztatták a hallgatókat a jövő heti rendhagyó óra kapcsán, ugyanis a csoport céglátogatáson vehet részt a PATENT Csoport győri központjában.


Molnár Albert Elevator Pitch elvárásairól szóló prezentációja letölthető ITT »»»
A prezentálási technikákról szóló előadás letölthető ITT »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök