Kamara a vállalkozásokért tantárgy – 2023.03.28.

A tavaszi félév hetedik óráján Bardon-Gál Renáta tarttotta meg előadását Marketing elemek induló vállalkozások – témában. 

A tanóra előadója Bardon-Gál Renáta, a Marketing Empire tulajdonosa és egyik alapító tagja volt, aki az induló vállalkozások marketing eszközeiről és lehetőségeiről beszélt, segítve ezzel a hallgatókat beadandó munkájuk elkészítésében. A marketingterv kidolgozásához elengedhetetlen az adott termék vagy szolgáltatás alapos ismerete, ezáltal az árazás és a célközönség is pontosabban meghatározható. Mindezek megkönnyítik a rendelkezésre álló hirdetési eszközök kiválasztását a hatékony, tudatos marketingstratégia felépítéséhez. Az előadás során bemutatásra került a 10 legnépszerűbb marketing eszköz, azonban Bardon-Gál Renáta más, be nem mutatott eszközök alkalmazására is bíztatta a hallgatókat, amennyiben azok beleillenek az adott vállalkozás profiljába és hatékonyabbá teszik a cég működését. 

Az óra második felében Molnár Albert, a Győri térség elnöke osztotta meg tapasztalatait és értékelte az írásban beadott munkákat. Emellett értékes tanácsokkal és gyakorlati példák bemutatásával látta el a tanulókat az eredményesebb beadandó feladatok elkészítése érdekében.


Bardon-Gál Renáta prezentációja letölthető ITT »»»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök